Tezgah lan bu
içinden gamepadin kendisi ve pil mi çıktı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bu yorumu bekliyordum. peki tam olarak link var mı mail atmam gereken yer sayfa vs. ?
yani içinde pili var, kağıtları ve xbox kolunun kendisi var sadeceiçinden gamepadin kendisi ve pil mi çıktı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bu yorumu bekliyordum. peki tam olarak link var mı mail atmam gereken yer sayfa vs. ?
Ürünün fatura tarihi satın aldığın tarih ise garanti fatura tarihidir. Seni dolandırması mümkün değil. Elinde faturan var ise korkmana gerek yok iki yıl içerisinde bir durum olursa faturanı ibraz ederek onarım veya değişim sağlatabilirsin.N11'in kendisinden mağazasından x box 9. nesil carbon black gamepad siparişi verdim.
Ürün geldi açtım seri numarasını sorguladım ürününün garantisi 15:10:2024'de bitiyor şaka gibi !!
aynı zamanda içinden type-C kablosu çıkmadı. duracell çift pil çıktı falan ama type c kablosu çıkmadı normalde çıkıyor mu bilmiyorum.
Ürünün üstünde hiç jelatin yoktu normalde üstünde jelatin olur mu bilmiyorum ama hiç jelatin yoktu. Sorduğumda ise ürün açıldığı için iade sıkıntıymış falanmış
X box donatıları programını açtım bilgisayra bağladım orada ise sorunsuz gözüküyor gibi. Şimdi ben dolandırıldım mı 2. el ürün mü gönderildi yoksa sıfır sorunsuz ama yurt dışı ürün mü gönderildi bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
üründe sorun yokmuş hocam sadece garantiyi düzelttirmek için x box'a mail atacağız hepsi buHocam öncelikle geçmiş olsun. Satılan ürün ayıplı ise iade alınmak ya da değişim yapılması zorunudur. Ben termal macun aldım mx-4 ve kullandım. Orjinal olmadığını fark ettim ve kullanmama rağmen ayıplı ürün olduğunu ve iade alınması gerektiğini söyledim. İade aldılar. Senin durumun da aynı şekilde, sıfır diye satılan ürünün garantisi çoktan başlamış. Elinde somut delil olduğu için ya sıfır ürünle değişim ya da iade yapmak zorundalar.