hava şartları göz önüne aldığınız da mi bu saatSevgili buğra kardeşim, hesaplamalarıma göre 8 Nisan saat 11:37 de kargon evine ulaşacaktır.
İyi günlerde kullanman dileği ile.
Dalga geçer gibi konuşuyosunuz hocam?Elazığ'a gönderilen bir kargonun tahmini teslimat tarihinin 2 farklı tarih olmasının nedeni, kargonun yolda farklı noktalarda geçebileceği tahminlere göre değişiklik gösterebileceği içindir.
- 10 Nisan: Bu tarih, kargonun normale göre daha uzun bir süre içinde teslim edileceği, belki de taşıma veya dağıtım süreçlerinde herhangi bir aksaklık yaşanabileceği durumu ifade eder.
- 4 Nisan: Bu tarih ise kargonun daha hızlı bir şekilde teslim edilmesi beklenen tarihtir. Eğer her şey yolunda giderse, kargo 4 Nisan'da Elazığ'a ulaşabilir.
Tahmini teslimat tarihi genellikle, kargonun nereden nasıl gönderildiği, yolculuk süresi ve taşıma şartları gibi faktörlere bağlı olarak değişir. Eğer kargonuzun durumu hakkında daha net bir bilgi almak isterseniz, kargo firmasıyla iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.
izahı olmayan şeyin mizahı olur kankamDalga geçer gibi konuşuyosunuz hocam?
Kardeşim iki tane tarih var anlamadım yazmışsın ben de sana cevap olarak metin hazırladım nasıl bir metin yazmam gerekli?Dalga geçer gibi konuşuyosunuz hocam?
izahı olmayan şeyin mizahı olur kankam
Dostum ben değişiklik gösterebilir diye konu açtım. Tarihleri arasında çok fark var n11 den pek alışveriş yapmıyorum ve senin bunu yapman hoş değil sen sen ol böyle şeyler yapma.Kardeşim iki tane tarih var anlamadım yazmışsın ben de sana cevap olarak metin hazırladım nasıl bir metin yazmam gerekli?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cumartesi gelir maxÇıkış tarihi 2 nisan İstanbul'dan geliyor Elazığa. tahmini teslimat bir yerde 10 nisan bir yerde 4 nisan yazıyor ben tam anlamadım beni aydınlatırmısınız? Satıcı Gamers_Arena.
Okuma yazman yok sanırım, evet değişiklik gösterebilir kargo günü orada beklenen 4 nisan günü yazıyor aksamalar olursa 10 nisana kadar uzayabileceği yazıyor. bunu sana metin olarak yazdım aslında sorunun cevabını aldın ama algı problemi çekiyorsun birazDostum ben değişiklik gösterebilir diye konu açtım. Tarihleri arasında çok fark var n11 den pek alışveriş yapmıyorum ve senin bunu yapman hoş değil sen sen ol böyle şeyler yapma.![]()
10 nisan yazan n11 de yazan 4 Nisan kargo şirketinin kendi belirlediği tarih 2-3 güne kargonuz size ulaşırÇıkış tarihi 2 nisan İstanbul'dan geliyor Elazığa. tahmini teslimat bir yerde 10 nisan bir yerde 4 nisan yazıyor ben tam anlamadım beni aydınlatırmısınız? Satıcı Gamers_Arena.
Reis en sevmediğim insan türüsün valla.Okuma yazman yok sanırım, evet değişiklik gösterebilir kargo günü orada beklenen 4 nisan günü yazıyor aksamalar olursa 10 nisana kadar uzayabileceği yazıyor. bunu sana metin olarak yazdım aslında sorunun cevabını aldın ama algı problemi çekiyorsun biraz![]()