N11 den ram aldım guvenılırmı acaba ılk defa ınternet alısverısı yapıyorum.

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6100
cevap verdıgınız için teşekkurler internette karşıma çok fazla sahte ram vıdeosu çıktı.Umarım çalışan orjınal ürün gönderırler.

cevap verdıgınız için teşekkurler internette karşıma çok fazla sahte ram vıdeosu çıktı.Umarım çalışan orjınal ürün gönderırler.
Sahteden çok düşük overclock performansı sağlayan modelleri piyasaya sürüyorlar tabi bir çoğumuz anlamadığımız için bu durumu çok dillendirmiyoruz. Bir site var ramin barkodunu girince detaylı bilgisine ulaşıyordun onu bir araştır istersen ama sana kalmış.

burasımı acaba?

güvenilir fakat neden bu rami tecih ettiniz daha iyi ramlerde var piyasada daha uyguna

Siparişlerim bölümünden satın aldığınız satıcıyı kontrol edin , satıcı Tebilon ise güvenilirdir sorun yok. Kendileri resmi Corsair distribütörü.

burasımı acaba?
Bir arkadaş rehberini yapmış. Samsung çip olanlar daha iyi olarak biliniyor.

hocam herkes corsaır önerdiği için aldım.sizin tavsıyenız nedir değerlendırmek isterim.
işlemcim 7800x3d
anakart MSI b850 gamıng plas wifi.

Bu tarz sitelerden alışveriş yaparken site güvenilirdir sadece satın alım yapacağınız satıcıyı dikkatli seçmeniz gerekiyor o kadar.

teşekkürler hocam bununda fıyatı cok ıyımış satıcı güvenılırse onu iptal edip bunu alabılırım.
satıcı güvenilir fakat iade konularında baya bi kişinin canı yanmış çok uğraştırıyorlarmış ama ramlerde bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Geri