Neler Yeni

Yardım N11 dolandırıcımı ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa
Merhabalar 6 ay oldu ekran kartı takibini bırakalı o zamanlar rx570 falan ateş pahalıydı böyle bir ilan gördüm doğrusudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar 6 ay oldu ekran kartı takibini bırakalı o zamanlar rx570 falan ateş pahalıydı böyle bir ilan gördüm doğrusudur

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Yanlış Bilgilendirme
hocam zaten dikkatli bakarsanız bağlantının sahte olduğunu anlarsınız bunun gibileri site URL'sine en yakın url'yi alır sitenin birebirini yapıp sizi dolandırırlar site urlerine dikkatli bakın m.n11 yazıyor orjinali n.11
Ekran Alıntısı.PNG

1.PNG

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ürünün fiyatının uygun olması ikinci el olduğundan dolayı. Almanızı önermem. RX 6500 XT alınabilir bu fiyat bandında.

Son düzenleme:

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
kaytan
hocam zaten dikkatli bakarsanız bağlantının sahte olduğunu anlarsınız bunun gibileri site URL'sine en yakın url'yi alır sitenin birebirini yapıp sizi dolandırırlar site urlerine dikkatli bakın m.n11 yazıyor orjinali n.11Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne alakası var dostum bağlantı orjinal başındaki " m " mobil demek

n11 dolandırıcı değil ancak satan mağazaya dikkat etmek lazım.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
hocam zaten dikkatli bakarsanız bağlantının sahte olduğunu anlarsınız bunun gibileri site URL'sine en yakın url'yi alır sitenin birebirini yapıp sizi dolandırırlar site urlerine dikkatli bakın m.n11 yazıyor orjinali n.11Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
https://www.n11.com/urun/asus-amd-r...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel aynı ürün. "m" silinince normal web sürümüne de ulaşabilirsiniz. arkadaşım attığı mobil sadece.

uydu3

80+ Silver

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle
Mobilden girince m.n11.com adresine atıyor. Linkte dorandırıcılık göremiyorum. Ama açıklamasına bakarsanız, kutusu açık sıfır ürün diyor. Ama muhtemeln 2. el. Çünkü 1 yıl mağaza garantisi vermiş. Resmi garanti değil.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
Kadir
KUTUSU AÇIK VE KULLANILMIŞ ÜRÜNDÜR, 1 YIL MAĞAZAMIZCA GARANTİLİDİR, 7 GÜN İÇİNDE KOŞULSUZ İADE EDEBİLİRSİNİZ....
ürün mining ürünü büyük ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa
Mobilden girince m.n11.com adresine atıyor. Linkte dorandırıcılık göremiyorum. Ama açıklamasına bakarsanız, kutusu açık sıfır ürün diyor. Ama muhtemeln 2. el. Çünkü 1 yıl mağaza garantisi vermiş. Resmi garanti değil.
Aslında 3500 olsa iyiydi ama dediğiniz mantıklı geldi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ürün ikinci el. Muhtemelen mining için kullanıldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa
Beyler 2 gün önce rx6500 XT 3000tl idi şuan fiyatı baya artmış neden böyle oldu

Top Bottom