Neler Yeni

Yardım Kedim ekran kartıma işedi

yaman..k

80+ Silver
Siz kediye bişey yapmayın mal geçip gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran Akın
Yok hocam kurban olurum hayvan sonuçta bilinçli yapmıyor tek derdim kartı kurtarmak

yaman..k

80+ Silver
İşini bilen birisine götür tahminimce kısa devre yapmıştır pazartesi götür yoksa oksitlenme başlar 1 hafta içinde

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
Merhabalar arkadaşlar, ilk defa forum kullanıyorum şöyle bir durum var bende rx5700xt ekran kartı var. Masaüstümün üstündeki hava kanalından kedim bilgisayarın içine işemiş ve çişin neredeyse hatta muhtemelen tamamı ekran kartına gelmiş, başlangıçta fanlarım son hızda dönmeye başladı ve siyah ekran aldım. Bilgisayarı resetledikten sonra driverlarımın sıfırlandığını gördüm yeniden başlattıktan sonra durum düzeldi, iki gün sonra aynı sorun oldu ve çözümle düzelttim, sonra ertesi gün aynı sorun yaşandı ve böyle böyle bilgisayar beş dakikada kapanır halde geldi. Sorunh geç anlamamın sebebi ise durumun absürtlüğü sağolsun böyle bir ihtimal vermedim. Kartımdaki ve hava kapağındaki ağır kokuyu aldığımda çaktım köfteyi. Şuan beş dakika falan görüntü alabiliyorum. Kartım tamamen gitmiş midir yoksa tamir için umut var mı?
Kedi yaşıyormu?

Top Bottom