website olarak açıldıSizde giriyor mu bende şu an girmiyorda.
Googleye yeni eklentiler yüklendiyse oyüzden olabiliyor. Mesela öğlene yakın saatlerde eklentiler poaylaşılmış gizlilik için onlarda aynısı oluyor.Garip bir şekilde sadece vpn ile girebiliyorum değişik.
Microsoft edgedede olablir eklenti yükledinizmi? her tarayıcıda oluyorda yanlış yazmışım.Microsoft Edge kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve telefonumdan falan da giremiyorum.
Hiçbir eklenti yüklemedim ve yani telefondan da giremiyorum uygulamasından yani banlandım mı anlamadım.Microsoft edgedede olablir eklenti yükledinizmi? her tarayıcıda oluyorda yanlış yazmışım.
banlanılınca öyle olabilir, hangi vpn kullanıyorsunuz?Hiçbir eklenti yüklemedim ve yani telefondan da giremiyorum uygulamasından yani banlandım mı anlamadım.
opera eklentisi microsoft edgede ne işi var çözmeye çalışıyorum kafam karıştıda neyse sizin kararınız ben bulamadım çözüm kusura bakmayınde banlanma gibi bir sistem yok ki yani bir şey yapmadım ve operanın vpni.
Operadan giriyorum siteye girmek için ama ana tarayıcım microsoft edge.opera eklentisi microsoft edgede ne işi var çözmeye çalışıyorum kafam karıştıda neyse sizin kararınız ben bulamadım çözüm kusura bakmayın
Farklı tarayıcı deneyin birşeyler deneyin olur heralde, olmazsa vpn kullanın.Operadan giriyorum siteye girmek için ama ana tarayıcım microsoft edge.