Neler Yeni

n11 kupon konusunda milleti kandırıyor sanırım

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
sabah 9 ve öğle 2 de 30tl kuponlar aldım ödeme kısmında hata verdi 14 te aldığım kuponu sepetteki ürüne kullanır kullanmaz ödeme kısmında 3-4 farklı hata verdi. desteğe yazdım ödeme aşamasında göründüğünü ödeme alınırsa onaylanacağını söyledi ama bana ödeme için mesaj gelmedi.
özetle ödeme ekranında sürekli hata veriyor ve kupon boşa gidiyor. bu bildiğin dolandırıcılık nereye şikayet yazabilirim kanuni yol var mı ?
rekabet kurumu bakar mı sahte kuponlarla reklam yapıyorlar resmen
destek 750 kişiyle sırnırlı olduğunu yazdı ama ürün sepetteydi 14.02 de 3 adet ekran kaydı aldım 1. hatada yoğunluk dedi 2. hatada sorun oluştu 3. hatada kupon kullanımda falan 4. hatada süresi doldu yazdı 4. hata 14.01 de verdi yani süre dolmadan 3 defa tekrarlı olarak aynı hataları verdi

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
sabah 9 ve öğle 2 de 30tl kuponlar aldım ödeme kısmında hata verdi 14 te aldığım kuponu sepetteki ürüne kullanır kullanmaz ödeme kısmında 3-4 farklı hata verdi. desteğe yazdım ödeme aşamasında göründüğünü ödeme alınırsa onaylanacağını söyledi ama bana ödeme için mesaj gelmedi.
özetle ödeme ekranında sürekli hata veriyor ve kupon boşa gidiyor. bu bildiğin dolandırıcılık nereye şikayet yazabilirim kanuni yol var mı ?
rekabet kurumu bakar mı sahte kuponlarla reklam yapıyorlar resmen
Bende 3-4 senedir denerim. Daha alamadım. Çok kişi almayı deniyor. Senden daha hızlı olanlar aldığı için hata veriyor.

burak9956

80+ Bronze
Kuponu aldım ve az önce aynısını yaşadım. 3-4bin kişi kupon alabiliyor ama kuponu ilk kullanan 750 kişi yararlanabiliyor.
IMG_20221102_144227.jpg

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 3-4 senedir denerim. Daha alamadım. Çok kişi almayı deniyor. Senden daha hızlı olanlar aldığı için hata veriyor.
makine değillerse benden hızlı almalarına imkan yok ürün zaten sepetteydi 95tl elazığ ince badem şekeri , 30tl indirimi kazanır kazanmaz saniyesinde ekleyip ödeme kısmına geçtim 10-30sn max geçmiştir. busürede beni geçmeleri imkansız gibi bir şey sanırım kupon hala aktif hesapta akşama kadar ama ödeme sayfasında hata aldığım için o ürün beklemede kalmış diye saçmalıyor kupon boşa gitti yani destek hiç yardımcı olmuyor.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuponu aldım ve az önce aynısını yaşadım. 3-4bin kişi kupon alabiliyor ama kuponu ilk kullanan 750 kişi yararlanabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
bende tam yazacaktım kullanamadım diye bundan haberim yoktu öyleyse normaldir
750 olsa bile ürün sepetteydi kuponu aldığım gibi ödeme sayfasına geçtim hızlıca 14.02 de 3 tane ekran görüntüsü aldım bu kadar hızlıyım yani. kuponu tanımladım 20 sn bile geçmedi makine değilseler beni geçmelerine ihtimal bile vermiyorum. bir üçkağıçılık var bu işte bence ama neyse artık boş verelim bundan sonra n11 den bir şey almam aşırı muhtaç kalmadıkça

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
makine değillerse benden hızlı almalarına imkan yok ürün zaten sepetteydi 95tl elazığ ince badem şekeri , 30tl indirimi kazanır kazanmaz saniyesinde ekleyip ödeme kısmına geçtim 10-30sn max geçmiştir. busürede beni geçmeleri imkansız gibi bir şey sanırım kupon hala aktif hesapta akşama kadar ama ödeme sayfasında hata aldığım için o ürün beklemede kalmış diye saçmalıyor kupon boşa gitti yani destek hiç yardımcı olmuyor.
Valla hocam ben 10 saniyede alan gördüm. Kartı masterpass e kayıt edip. İşte birinden sepete ekleyip diğer PC den ödemeye girip alanlar mi dersin. Başka yöntem deneyenler mi dersin. Donanım haber forumda eskiden çok okurdum 11.11 zamanı. Kaç kere sepete ekledim. Telefona kod geldim kodu girdim ama alamadım.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
C.S.
Siz yine kupon ekleyebilmişsiniz hesabınıza. Ben istediğim kuponu bile ekleyemedim. Eğer ekleyebilseydim ipad 9 güzel fiyata gelecekti. Neyse,kısmet değilmiş.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Örnek veriyorum kupon sayfasında kupon 5000 adetse kullanımı 1000 adetle sınırlı oluyor. O konuda bir yanıltıcı durum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,159
Üyeler
164,788
Son üye
Demircorp
Top Bottom