Yardım N11 otomatik ücret iadesi yapınca ne yapılmalı?

VieuX

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba.
19.11.2024 tarihinde N11 üzerinden beta Plus teknoloji satıcılı Galax marka 4070 Ti Super ekran kartı satın aldım.
Kart 4 aylık sorunsuz kullanımın sonunda kartta arızalandı. Beta Plus Teknoloji A.Ş. ile görüştüm N11 üzerinden ücretsiz kargo ile kendilerine gönderebileceğimi ürünü inceleyeceklerini söylediler.
Ben de N11'den kayıt oluşturup (N11 iade başlığı ile konu başlattı) N11'in bana vermiş olduğu kod ile kartı firmaya gönderdim. Araya bayram tatili girdi ve 2 gün önce N11 iademin onaylandığını tutarın kartıma yansıltıldığını söyledi.
Ben hem firmaya hem de N11'e defalarca ücret iadesi istemediğimi değişim talep ettiğimi, çıkacak DOA raporu sonrasında benimle iletişim kurmaları gerektiğini fikir sormalarını söyledim.
N11 ile bugün görüştüğümde firmanın onlara tanınan sürede ek süre istemediği için ücret iadesi yapıldığını alışverişin tamamlandığını yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kart incelenmeden doa raporu oluşturulmadan benden herhangi bir fikir ve görüş alınmadan kart ücreti direk iade edildi. Konu hakkında ne yapabilirim? Tüketici hakem mahkemesine başvursam ne şekilde süreç ilerler. Teşekkür ederim.

sana tercih hakkı sunmak zorundalar. thh'ye başvurabilirsin.

Thh'ye başvur sonuç uzar ama güncel fiyatından iade ücreti alabiliyorsun galiba bir zaman sonra, öyle bir haber okumuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri