🔥İndirim 🔥N11 Samsung Galaxy Tab A9 Wi-Fi 4 GB 64 GB Tablet Kuponla 2949TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,983

Ekler

• 1718626445219.png
    1718626445219.png
    416.4 KB · Hit: 239
Son düzenleme:
Kullanıyorum güzel cihaz. Moba oynatıyor ama diğer oyunlar biraz zor. 64 de yetmiyor diablo ve lol yüklü yer kalmadı. Dizi ve az vakit geçirmek için ideal cihaz

Ya şunla dalga geçiyorsun her seferinde ama ihtiyacı olan dandik diye almayacak. Alakası bile yok yani. Bu fiyata daha iyisi yok yani. Yapma böyle. :D
Ram + Varsa Alınır 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum güzel cihaz. Moba oynatıyor ama diğer oyunlar biraz zor. 64 de yetmiyor diablo ve lol yüklü yer kalmadı. Dizi ve az vakit geçirmek için ideal cihaz
Ram + Varmı Hocam Hazır Sende Varken Soralım . :shy:

Ram + Varsa Alınır 😅

4.3K verecek varsa 8gb 128gb olanını alır yani.

Ram + Varsa Alınır 😅

Bakayım hiç bakmadim. Ama Kamerasında yapay zeka var. O kadar kötü çekiyor ki bu ne diyorsun. Sonra galeriye bir giriyorsun o kamera bu kamera değil yani

Bankalardaki kampanyalarla daha uyguna da alınabilir. Yani daha ne olsun arkadaşlar. :D

Bakayım hiç bakmadim. Ama Kamerasında yapay zeka var. O kadar kötü çekiyor ki bu ne diyorsun. Sonra galeriye bir giriyorsun o kamera bu kamera değil yani
Tablet Kamerasından Çok bir şey Beklememek Lazım Fiyatıda Belli Zaten 😅

Ram + Varsa Gayet İyi Olurdu .

Bankalardaki kampanyalarla daha uyguna da alınabilir. Yani daha ne olsun arkadaşlar. :D
Paper Mario Finger Wag Sticker - Paper Mario Mario Finger Wag Stickers

Tablet Kamerasından Çok bir şey Beklememek Lazım Fiyatıda Belli Zaten 😅

Paper Mario Finger Wag Sticker - Paper Mario Mario Finger Wag Stickers
Valla ben 2 bin civarina aldım bir kaç aylık cihazdi ikinci elden. Dizi izlemek için. Ram plus diye bir şey var. Ram arttirabiliyor galiba 2 ve 4 gb seçenekleri mevcut

Valla ben 2 bin civarina aldım bir kaç aylık cihazdi ikinci elden. Dizi izlemek için. Ram plus diye bir şey var. Ram arttirabiliyor galiba 2 ve 4 gb seçenekleri mevcut
4+4 Sanal Bellek İyiymiş O Zaman Alınır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri