Neler Yeni

N11 ürünümü kargoya vermedi

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba ben dün N11'den klavye sipariş ettim ama sipariş talebiniz alındı diyor. Dünden beri aynı mağazaya sor diyorum tekrar giriş yap diyor sürekli

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Acele etmeyin. Ürün sayfasindan en geç kaç gün içinde kargoya verildiği bilgisine bakabilirsiniz.

djhmz

80+
Teslimat bilgisinde en geç hangi tarihte kargoya verileceği yazıyor. Mağazaya sor içinde chromedan masa üstü sekmesi isteyip giriş yapmayı dene

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teslimat bilgisinde en geç hangi tarihte kargoya verileceği yazıyor. Mağazaya sor içinde chromedan masa üstü sekmesi isteyip giriş yapmayı dene
Hocam soramıyomki işte sürekli giriş yap soyor valla gelmesse şikayet edicem

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün Linkini atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sakin olun 1 gün olmuş daha ne bu telaş
hocam pc ye format falanda atıcam hızlıca gelmesi lazım birkaç oyunda denemem için format konusuna gelirsek ekran kartım biraz garipleşti ve pc yavaşladı o yüzden atıcam

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek

hocam pc ye format falanda atıcam hızlıca gelmesi lazım birkaç oyunda denemem için format konusuna gelirsek ekran kartım biraz garipleşti ve pc yavaşladı o yüzden atıcam
hocam sitenin veya satıcının 1 günde kargo gibi iddası yok galiba o yüzden normal

djhmz

80+

Kargolama süresi 2 gün olarak girilmiş. Yarında kargoya verilmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geç mağazaya ulaşsınlar. Bende gün içinde kargolanması için rica da bulundum

djhmz

80+
Kargolama süresi 2 gün olarak girilmiş. Yarında kargoya verilmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geç mağazaya ulaşsınlar. Bende gün içinde kargolanması için rica da bulundum

Ekler

• Screenshot_2023-04-04-13-53-22-764_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2023-04-04-13-53-22-764_com.dmall.mfandroid.jpg
    300.7 KB · Hit: 20

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
tamam hocam kargoya verilmiş sıkıntı yok

Top Bottom