Neler Yeni

N11'DEKİ SATICININ SAHTE SSD SATMASI

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Arkadaşlar n11de ecn bilgisayar üzerinden bir ssd sipariş ettim. SSD sahte çıktı. Kingstonun kendi yazılımından kontrol ettim bembeyaz bir ekran, CyristalDiskInfo ile baktım seri numarası YS ile başlıyor, AS SSD ile kontrol ettim gecikme değerleri inanılmaz fazla. ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN!!!!
dasda.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah HacıgüI @Abdullah Hacıgül

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Arkadaşlar n11de ecn bilgisayar üzerinden bir ssd sipariş ettim. SSD sahte çıktı. Kingstonun kendi yazılımından kontrol ettim bembeyaz bir ekran, CyristalDiskInfo ile baktım seri numarası YS ile başlıyor, AS SSD ile kontrol ettim gecikme değerleri inanılmaz fazla. ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN!!!! Alıntıyı görüntüle

Arkadaslar herkes basbas bağırıyor bu tarz yerlerden alışveriş yapmayın diye neden halen daha bu gibi yerlerden alışveriş yapmaya devam ediyorsunuz

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar n11de ecn bilgisayar üzerinden bir ssd sipariş ettim. SSD sahte çıktı. Kingstonun kendi yazılımından kontrol ettim bembeyaz bir ekran, CyristalDiskInfo ile baktım seri numarası YS ile başlıyor, AS SSD ile kontrol ettim gecikme değerleri inanılmaz fazla. ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN!!!! Alıntıyı görüntüle

Birde müşteriyi değil de satıcıyı savunmaları daha da komik bir kaç defa alışveriş yaptım ama herhangi bir problem çıkmadı ama politikaları çok saçma hep satıcı üzerine oynanıyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Bu aralar n11 satıcıları bayağı darbe alıyor donanım konusunda hayırlısı.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar herkes basbas bağırıyor bu tarz yerlerden alışveriş yapmayın diye neden halen daha bu gibi yerlerden alışveriş yapmaya devam ediyorsunuz
n11de kuponum vardı kullanayım dedim, yorumlarda da bir sıkıntı görmeyince satın aldım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,051
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kingston'ı Koyuncu getiriyor olabilir. Aşağıdan sorgulamayi dener misin?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Ömer Murat KARACA

Kimseyi savunmuyorum yanlış anlamayın ancak sizde de suç var. Mağaza yorumlarına bakın, Mart ayında yapılmış; sahte ürün gönderildi, açılmış 2. El ürün gönderildi diye yorumlar var. Satıcı profiline tıklamadan sadece yanındaki puana bakıp da alışveriş yaparsanız böyle sonuçlar çıkıyor maalesef. Aynı hatayı bende yaptım geçen ay, sahte RAM gönderildi. Hala firma ile davam devam ediyor. Abdullah hocam da videosunu yaptı hatta.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Biraz öyle oldu iş aceleye geldi açıkçası. Ders olmuş oldu. Size de geçmiş olsun

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
n11 den alışveriş yaparda olası bir sorunla karşılaşırsan geçmiş olsun adamların müşteri hizmetleri 0 tam bir rezillik
Hepsiburada ve Trendyol harici sipariş vermiyorum. HB kullanımı kolay premium özelliği vb. var Trendyol için de indirimi bol ve yemek seçenekleri çok iyi. Bana kalırsa n11 sonu Gittigidiyor gibi olacak.

Top Bottom