Neler Yeni

Çözüldü✓ n11den telefon aldım telefon bozuk geldi ekran gelmiyor nasıl iade ederim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
Biraz şans işi olduğunu düşünüyorum bende kendim şahsen yakında iphone 11 alacağım ve Amazon TR üzerinden almayı planlıyorum ve umarım sorun çıkmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
iade sürecini başlat. Sana bir kargo firması ve kodu verecek. Firmayı ara evden kargo alınmasını talep et. Kutuyu geldigi gibi paketle. N11 in verdigi iade kodunu belirgin ve güzelce kutuya yaz. Kargoya ver. İncelenir onaylanır hesabına para yatar.
eve gelmesi yerine götürüp verdik adam reddedeceğim dedi ama senin dediğine göre iade olur

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
n11de 2.el ürünlerde satılıyor diye biliyorum sitede ürünler kısmına girince 2.el seçeneğide var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
n11de 2.el ürünlerde satılıyor diye biliyorum sitede ürünler kısmına girince 2.el seçeneğide var.
kuzenimle ayni anda aldik onunki sağlm benimki böyleydi kargoya verdik adam reddedeceğim dedi ama mağdur olan biziz bozuk telefon geldi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
biz kargoyla yolladik adam arayip öyle dedi bilmiyotum nolacak ilk defa başima geldi
Sen o zaman n11 müşteri hizmetleriyle görüş eğer cidden sorun senden kaynaklı değilse dava açmaya kadar git hiç sıkıntı yok. Telefon alacaksan gittigidiyordan al en güvenlisi hepsiburada.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
Sen o zaman n11 müşteri hizmetleriyle görüş eğer cidden sorun senden kaynaklı değilse dava açmaya kadar git hiç sıkıntı yok. Telefon alacaksan gittigidiyordan al en güvenlisi hepsiburada.
onlaarda servise ver dediler am uygulmaada iade başltabiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

N11 Müşteri hizmetlerini ara.
onlardaservis dediler ama kendi uygulamasinda iade başlatabiliyosun ben anlmadim böyle iş mi olur

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

onlardaservis dediler ama kendi uygulamasinda iade başlatabiliyosun ben anlmadim böyle iş mi olur
Oradan servise vermeyceksin zaten?
Telefonun markasının müşteri hizmetlerini arayacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
Oradan servise vermeyceksin zaten?
Telefonun markasının müşteri hizmetlerini arayacaksın.
onlar da servis dediler ama forumda birisi bœyle yaparsan bozuk ürünü kabullenmiş olursun dedi

şuaan ürün kargoda verildi iade olmazsaa bozuk ürün için servise vericem birde kargo prasi bizden xd bayaiyi iş

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin

Kardeşim anlayamadın galiba. Satıcının sana demek istediği ürünü benden aldığını onayla sonra git bozuksa tamiratı için kendin garantiye gönder demek istiyor. Satıcı sorumluluk almıyor demekki malına bu kadar güvenmiyor. Müşterinin yalan söylecek halimi var niye almak istemiyor malını. Kitlicek sana bozuk ürünü sonra uğraş dur. Kardeşim git şikayet et n11 müşteri hizmetlerine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
Kardeşim anlayamadın galiba. Satıcının sana demek istediği ürünü benden aldığını onayla sonra git bozuksa tamiratı için kendin garantiye gönder demek istiyor. Satıcı sorumluluk almıyor demekki malına bu kadar güvenmiyor. Müşterinin yalan söylecek halimi var niye almak istemiyor malını. Kitlicek sana bozuk ürünü sonra uğraş dur. Kardeşim git şikayet et n11 müşteri hizmetlerine.
aradim ve şöyle dedi siz ürünu servise yollayip garantiye uygun olduğuna dair rapor almalisiniz ondan sonra saticiya göndermelisiniz dedi ve kargo ücretleri bizden mğdur olanda biziz cidden yazik

Top Bottom