Nadir - A Grimdark Deckbuilder
Oyun tanıtım yazısı:
“Nadir”, yedi ölümcül günahın bir tezahürü olarak, cehennemde bulunan başlık şehri olan Nadir’de mücadele ederek yolunuza devam edeceğiniz bir oyundur.
Nadir’in kalbi, taktiksel kart savaşları, deste oluşturma ve rogue-like oyunlarla doludur. Savaşlar arasında deste yönetimi yapacak, yeni kartlar satın alacak ve karakterinizi geliştireceksiniz.
Oyunun savaş sistemi, klasik “mana” sisteminden vazgeçerek yenilikçi Sacrum/Profanum mekaniğine dayanır. Kendi hamlelerinizi planlamakla kalmayıp, düşmanın hamlelerini de öngörebilirsiniz.
Ana özellikleri:
Taktiksel kart savaşları
Zorlu düelloları kazanmak için çeşitli saldırgan, savunmacı ve destekleyici kartları kullanın. Her rakip, etkili bir taktik bulmanızı gerektiren bir bulmacadır.
Sacrum ve Profanum
Nadir’de, hem siz hem de düşman aynı kaynakları kullanarak sırayla hamle yaparsınız: Sacrum ve Profanum. Her hamleden sonra, kalan kaynaklar farklı hale gelir - sadece birkaç saniye önce çok pahalı olan kartlar artık kullanılabilir hale gelirken, diğerleri aniden kullanılamaz hale gelebilir… ta ki bunu lehinize değiştirinceye kadar.
Yedi Günah
Nadir’de, güçlü bir düşmana karşı 1’e 1 savaşlarda Yedi Ölümcül Günah’tan birini yönetirsiniz. Her biri, deste kartlarınızı büyük ölçüde değiştiren kendi setlerine sahiptir. Her karakterin stilini öğrenmek ve doğru şekilde geliştirmek, güçlü bir deste oluşturmanın ve bir sonraki savaşı kazanmanın anahtarıdır.
Deste oluşturma ve karakter geliştirme
Her kazanılan savaş için yeni bir kart elde edin ve savaşlar arasında satıcıdan daha fazlasını satın alın. Düşünceli deste yönetimi, yaklaşan zorluklara hazırlanmak ve mümkün olduğunca hayatta kalmak için önemlidir. Karakteriniz de gelişir ve daha güçlü hale gelir.
Boss Rush-flavored roguelike
Nadir’i yenmek için, cehennemin 9 dairelerinden geçeceksiniz. Her seviye, sonunda patron savaşına yol açan çeşitli yarı-rastgele karşılaşmalardan oluşur.
Ben Epic ödül cüzdanımı kullanarak bedavaya getirdim.