Nakil almak istiyorum yardım

asdasfazamasqwezyra

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
18
selam arkadaşlar 11.sınıfım şu an fen lisesindeyim ancak okul çok kötü hocalar aşırıı egolu en ufak şeye bile tahammülleri yok öğrenciler çıkarcı ispiyoncu sohbet edecek kimse yok herkes boş derste bile ders çalışıyor öğrenciler aşırıı korkak en ufak şeyde bile hocaya tutanak tutmayın diye yalvarıyorlar böyle oluncada hocaların o egosu iyice tavan yapıyor zaten öğrencilerin genel kültürleri 0 bir yerden konu açayım sohbet edeyim diyorum neyden bahsettiğimi bile bilmiyorlar robot gibiler tek yaptıkları test çözmek dayanamıyorum artık nakil almak istiyorum anadolu lisesine ancak ailem izin vermiyor ne yapacağım
Post automatically merged:

arkadaşlar bir cevap verin

Son düzenleme:
Öncelikle durumunu anlıyorum ne kadar kötü bir piskolojide olduğunu sınıfın kötü olunca herhgün o kadar saat çekilmiyor o okul ben meslek lisesindeyim aynı durumdayız ailemle hocalarla konuştum nakil başvurusu yaptım e devletten ayın sonunda açıklanacak
Sana tavsiyem aileni kendini açık bir şekilde izah et seni anlasınlar sonrası kolay e devletten yapıyorsun nakilini gün sayıyorsun :)
Post automatically merged:

Fen lisesinde sadece çocukluğundan beri test çözmeye mahkum bırakılan çocuklar doğal olarak robot gibi tek yapabildiği şey test çözmek arkadaş ortamı çevresinde sıkıntı yaşarlar (Hepsi için demiyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,624
Üyeler
190,939
Son üye
boran009
Geri