Neler Yeni

Nakil Nasıl İşler Lise

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
XXXX
selamlar arkadaşlar bilgim olmadığından soruyorum şimdi nakil aldırsam neye bakıyolar obp mi yoksa 9ç sınıf notumamı yoksa lgs sonucunamı çünkü lgs ile giremyenler 9 sınıfta 1 ay okudu gidemedikleri okula gittiler olay nasıl işliyor

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Lgs puanıyla girilen liselerde lgs puanına, obp ile gidilen liselerde ortaokul obp ne bakıyorlar. Yüksek puanlı bir yere kontenjan varsa misal 5 kişi alıcaklarsa başvuranlardan ilk 5 i alıyorlar, ilk 5 te isen puanın düşük olsa da sorun olmuyor.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lgs puanıyla girilen liselerde lgs puanına, obp ile gidilen liselerde ortaokul obp ne bakıyorlar. Yüksek puanlı bir yere kontenjan varsa misal 5 kişi alıcaklarsa başvuranlardan ilk 5 i alıyorlar, ilk 5 te isen puanın düşük olsa da sorun olmuyor.
yanı lgs de %2 lik dilimi alan bir okul var burda hiç kimsede gitmiyor tanıdığım ben denesem şansımı lgs den 320 aldım girebilirmiyim mesela kontenjan varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

1727531716455.png
burda ne demk istriyor anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki kaç günde açıklanır sonuç

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,058
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom