koylupenguen
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Yapay zeka kullanarak geliştirdiğim ve 0 TL kazandığım Nakit projemin 2026 güncellemesi yayınlandı!
Nakit.org Hakkında;
Projenin ilk başlangıç amacı her bankanın tek tek kampanyalarını gezip cashback oranlarını karşılaştırmaktansa hepsini tek sayfada toplamak fakat bu proje için bir başlangıç, her ay küçük küçük güncellemeler ile hem projeyi hem de kendimi geliştirmeyi planlıyorum.
Bu ayın güncellemesi:
Geri dönüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Proje hakkında merak ettiğiniz soruları da cevaplıyabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Nakit.org Hakkında;
Projenin ilk başlangıç amacı her bankanın tek tek kampanyalarını gezip cashback oranlarını karşılaştırmaktansa hepsini tek sayfada toplamak fakat bu proje için bir başlangıç, her ay küçük küçük güncellemeler ile hem projeyi hem de kendimi geliştirmeyi planlıyorum.
Bu ayın güncellemesi:
- Ocak ayı cashback (nakit iade) oranları güncellendi, 9 Banka, 160 Oran
- Ev interneti karşılaştırma sayfası eklendi
- Kredi oranları & aracı kurum sayfaları eklendi fakat veriler ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.
- Mobil görünüm optimizasyonu ve iyileştirmeler & Hız ve erişilebilirlik optimizasyonu.
Geri dönüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Proje hakkında merak ettiğiniz soruları da cevaplıyabilirim.
Alıntıyı görüntüle