Neler Yeni

Namaz ile Zamanı Nasıl Yönetiriz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
İslam konusunda çok fazla garip alıntılar görmeye başladım. Bir yanım cidden soğuyor. Umarım bu yola kavuşurum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Gördüğün alıntıları araştır. Aaa burada bu diyor o zaman yanlış deme. Sonra after-life'ını yakarsın.
Gerçekten bulduğum şeylerin yanlış çıkması için o kadar bahane arıyorum ki. Elimde 100 maddelik ayetlerden oluşan bir flood var. Bunları tek tek araştırmam lazım. Ama vakit bulamıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Gerçekten bulduğum şeylerin yanlış çıkması için o kadar bahane arıyorum ki. Elimde 100 maddelik ayetlerden oluşan bir flood var. Bunları tek tek araştırmam lazım. Ama vakit bulamıyorum.
Kerem ve bana danışabilirsin. Ama baştan söyleyeyim. Benim aman aman bilgim yok. Belki yönlendirebilirim diye bana danışabilirsin diyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Kerem ve bana danışabilirsin. Ama baştan söyleyeyim. Benim aman aman bilgim yok. Belki yönlendirebilirim diye bana danışabilirsin diyorum.
Yakın zamanda bu flood ile baya uğraştırırım sizi. Şu ara derse başlamam lazım.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Çevrende namaz kılan biri var mı? Mesela aileden biri olabilir. Eğer varsa ondan beraber kılmak için rica et. Zamanla bu disiplini oturtacak ve de zamanı gelince otomatik olunca kılacaksın.

Top Bottom