Gördüğün alıntıları araştır. Aaa burada bu diyor o zaman yanlış deme. Sonra after-life'ını yakarsın.İslam konusunda çok fazla garip alıntılar görmeye başladım. Bir yanım cidden soğuyor. Umarım bu yola kavuşurum.
Gerçekten bulduğum şeylerin yanlış çıkması için o kadar bahane arıyorum ki. Elimde 100 maddelik ayetlerden oluşan bir flood var. Bunları tek tek araştırmam lazım. Ama vakit bulamıyorum.Gördüğün alıntıları araştır. Aaa burada bu diyor o zaman yanlış deme. Sonra after-life'ını yakarsın.
Kerem ve bana danışabilirsin. Ama baştan söyleyeyim. Benim aman aman bilgim yok. Belki yönlendirebilirim diye bana danışabilirsin diyorum.Gerçekten bulduğum şeylerin yanlış çıkması için o kadar bahane arıyorum ki. Elimde 100 maddelik ayetlerden oluşan bir flood var. Bunları tek tek araştırmam lazım. Ama vakit bulamıyorum.
Yakın zamanda bu flood ile baya uğraştırırım sizi. Şu ara derse başlamam lazım.Kerem ve bana danışabilirsin. Ama baştan söyleyeyim. Benim aman aman bilgim yok. Belki yönlendirebilirim diye bana danışabilirsin diyorum.
Hocam ateist misniz?Namaz ilk emredildiği gibi (50 rekat) olsaydı şuan böyle bir konu açabilir miydin acaba ?
Evet, ama öyle gelişi güzel değil bunların içinde yaşayarak oldum.Hocam ateist misniz?
Meraktan sordum.
Hocam o halde din ile ilişkinizi kesiniz.Evet, ama öyle gelişi güzel değil bunların içinde yaşayarak oldum.
YokÇevrende namaz kılan biri var mı? Mesela aileden biri olabilir. Eğer varsa ondan beraber kılmak için rica et. Zamanla bu disiplini oturtacak ve de zamanı gelince otomatik olunca kılacaksın.
Allah 50 rekat olacak diyor. Hz Muhammed de ümmetime zor gelir diye düşürüyor.sayısı neden düştü
O zaman ezandan sonra önemli bir işin yoksa direkt namazı kıl, işlerine devam et.
Yani şimdi Yaratıcısına akıl veren kullarından mı bahsediyoruzAllah 50 rekat olacak diyor. Hz Muhammed de ümmetime zor gelir diye düşürüyor.