Neler Yeni

Namaz ile Zamanı Nasıl Yönetiriz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar. Web siteme şöyle bir yazı yazdım. Normalde web sitemin yazılarını buraya paylaşmam. Ama kişisel gelişimimize katkısı olacak bir şey olduğundan dolayı ve bir farkındalık yaratabileceğinden dolayı paylaşmak istedim.
Konu: Namaz ile zamanı nasıl böler ve yönetiriz? Küçük vadeli planlar ile nasıl uzun vadeli başarılara ulaşırız? Erteleme hastalığını nasıl yeneriz?

Ben aslında namaz kılan biriydim. Depresyona falan girince bağım koptu dinle. Sağ olsun benle bir hoca ilgilendi. Bir de forumdaki gayrimüslimlerin din konusu açmasıyla merakım doğdu tekrardan. O sebeple Peygamberliğin İspatı; Haber Delili kitabını satın aldım.
Namaza bugün başladım. İnşallah devamlı olur. Bu şekilde bir plana koyunca daha faydalı olacağına ve süreklilik kazanacağını inanıyorum.

The Batman

80+ Silver
"Ben aslında namaz kılan biriydim. Depresyona falan girince bağım koptu dinle" hocam sen en çok ilaca ihtiyacın oldugun zaman ilacı bırakmışsın inşallah devamlı olur unutma ki düşmanı zayıf düşürmek için önce ona en çok fayda veren şeye saldırırlar insanlara baktıgım zaman hep sıkıldım namazı bıraktım olur ben hiç sıkıldım sigarayı bıraktım diyeni görmedim....

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Namaz ilk emredildiği gibi olsaydı şuan böyle bir konu açabilir miydin acaba ?
Namaz ilk emredildiği gibi olsaydı müslüman sayısı çok az olurdu hocam ibadetin ağır olması sebebiyle ve bir çok müslüman nefretle yapardı bu ibadeti
(Nefretle yaptığı için pek kabul olacağını sanmam ama neyse bu başka bir konu)

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar. Web siteme şöyle bir yazı yazdım. Normalde web sitemin yazılarını buraya paylaşmam. Ama kişisel gelişimimize katkısı olacak bir şey olduğundan dolayı ve bir farkındalık yaratabileceğinden dolayı paylaşmak istedim.
Konu: Namaz ile zamanı nasıl böler ve yönetiriz? Küçük vadeli planlar ile nasıl uzun vadeli başarılara ulaşırız? Erteleme hastalığını nasıl yeneriz?

Ben aslında namaz kılan biriydim. Depresyona falan girince bağım koptu dinle. Sağ olsun benle bir hoca ilgilendi. Bir de forumdaki gayrimüslimlerin din konusu açmasıyla merakım doğdu tekrardan. O sebeple Peygamberliğin İspatı; Haber Delili kitabını satın aldım.
Namaza bugün başladım. İnşallah devamlı olur. Bu şekilde bir plana koyunca daha faydalı olacağına ve süreklilik kazanacağını inanıyorum.
2 yıldır kılıyorum, Allahın izniyle devam edeceğim, bırakmak gibi bir tercihim yok.
yararli oldu

Top Bottom