Neler Yeni

Namaz kılıyorum ama mastürbasyon yapmadan duramıyorum?

egebaranakk0

80+ Silver
İnternete yazılmayacak durum ama yazacak yer bulamadım, sosyal ortam mucizevi bir şey 2ptal gibi kaç yıl oldu ne adam akıllı bir arkadaşlığım işim gücüm oldu. Daha kendi sorumluluklarımı alamıyorum. En azından kendi düşüncelerimi söylüyorum. Bana cevap verecek kişiler oluyor bu güzel
Hocam bu durum( namaz dişinda ) gerçekten ileride ilişkilerde karşı tarafı üzmeyecek ciddiyim bu bünye karşı cinsi çok çok tatmin eder ki senin gibi olamayan hatta hiç mastürbasyon yapamayanlar ve ard arda boşalamayanlar (ki bu geneldir) var, bence iyiye yontulabilecek bi durum , namaz konusundada asla cünüp bi şekilde namaz kılma gir banyona al gusul abdestini öyle kıl 2 günde 1 yap dikkat çekme

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
kanka azaltmaya çalış başta 1 günde 1 sonra 2 günde 1 sonra 3 sonra 4 haftada 1'e kadar düş ve Gusül Abdesti almadan Namaz kılma.

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
O işi yapmayı azaltmaya çalışman ve bir zaman sonra bırakman gerekiyor. O işi yapacağını fark ettiğinde dışarı çıkabilirsin veya başka bir işle uğraşmayı deneyebilirsin. Cünüp iken ibadet edemessin yani namaz kılamassın. Gusül abdesti aldıktan sonra kılabilirsin.

KAANT10X

80+ Bronze
Namaza olan engelini konuşmaya gerek yok ama bu bağımlılık olmus sizde oncelikle bu bağımlılıktan kurtulmanız lazım sonrasında namazını güzelce sürdürür tekrar sosyalleşmek başlarsınız kısacası hayatınızı düzene sokarsınız. Mevcut durum ne bilmiyorum ama benim bu bagımliligı engellemek için önerilerim var tabii ki bu işi yapabilirsiniz ama bunu yaparken aşırıya kaçmak ve duzensiz yapmak hem sağlık hem manevi açıdan sakıncalı.
Oncelikle aynı yerde uzun süre bulunmayın.
Mümkün olduğunca dışarı çıkın
Yalnız kalmamaya çalışın.
Bu olaydan sonra çıkan sıvının pis birsey olduğunu kabullenin ve hep öyle düşünün.
Dini inancınız üzerine bunu söylüyorum Allah'ın size bu yüzden ağır cezalar vereceğini düşünün.
+18 iceriklere girisinizi kısıtlamak için çözümler bulun mesela vpn uygulamasını silin.
Spor ile ilgilenin.
Ayrica benimde bir düşüncem var sanat felsefe ve Tarih ile ilgilenin bunlar bence çözümdür.
Iyi günler dilerim.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
İkisinden birini bırak kadar saçma bir yorum olamaz.
Ya mastürbasyonu bırakacaksın ya da bırakacaksın.
Namazı bırakmamana sebep olmamalı, bu oyuncak değil.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Spora başla hocam. Bir de yalnız kalmamaya ve bir işle meşgul olmaya dikkat et.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
ali
16 yaşındayım Hergün kılıyorum, diğer vakitlerde elimde değil bırakamıyorum ve gusül almıyorum aile evindeyim, gusül alıp dursam dikkat çeker ne diye durar. nasıl çözeceğim bu meseleyi.
Gusülün intinma için alındığını daha dün öğrendim, Direkt yaptıktan sonras abdest alıp namaza başladım. Cünup ama
Hayat boş pompala coş(!)

Son düzenleme:

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
16 yaşındayım Hergün kılıyorum, diğer vakitlerde elimde değil bırakamıyorum ve gusül almıyorum aile evindeyim, gusül alıp dursam dikkat çeker ne diye durar. nasıl çözeceğim bu meseleyi.
Gusülün intinma için alındığını daha dün öğrendim, Direkt yaptıktan sonras abdest alıp namaza başladım. Cünup ama
Namazın kabul olmaz gusül almassan

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
cünüp namaz kılacağına kılma daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hayri Erdoğan
belki bir yardımı olur.Aklına geldikçe böyle videolar izlersen azaltacığını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,771
Üyeler
172,902
Son üye
lime_a
Top Bottom