Öneri Nano İps vs İps Hangisi?

MrCodeX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,565
Arkadaşlar sistem imzada yazdığı gibi. 2k da alabilirim ama pubg (steam) ve hikayeli oyunlar oynuyorum şuan 144hz ekran kullanıyorum ve 165hz filan kullanmaya gerek yok diye düşündüğümden 2k tercih etmedim. (2k da 165hz üstü pahalı oluyor genelde)

Nano ips ve ips arasında çok fark var mı 27inch olması cazip geliyor sizce hangisini almalıyım (marka takıntım yok)

25inch - ips - 240hz 6000TL (SAMSUNG G4)

27inch - nano ips - 240hz 6500TL (GAMEBOOSTER GB-2727FF)

27inc te gercekten piksel sayiyorsun yakindan bakinca tavsiye etmem. 24-25inc alman daha iyi olur bence

27inc te gercekten piksel sayiyorsun yakindan bakinca tavsiye etmem. 24-25inc alman daha iyi olur bence
Çok yakın durursan evet görünebiliyor ama orta mesafa de yani arkana yaslandığın zaman görünmüyor

1 metre mesafeden pikseller gözüküyor mu ?
Bence gözükmüyor arkadaşımda kullanmıştım. Ama bazıları da görünüyor diyor panal farkı herhalde
Post automatically merged:

Yani pikseller sayılmıyor bana kalırsa ama piksel yoğunluğu düşük olduğu için seyir zevki biraz düşüyor
Hocam sizce hangisini alayım samsung mu yoksa gamebooster mı? Dediğim gibi marka takıntım yok şuan James Donkey kullanıyorum mesala :D memnunum ama yüksek hz kullanmak istiyorum

Gamebooster kralim ya biraz Gigabyte'dan biraz LG'den isimlendirme almis ortaya atmis :D SS IPS Gigabyte isimlendirmesi, Nano IPS ise LG isimlendirmesi :D

Tabii ki de Odyssey G4 daha mantikli.

Gamebooster kralim ya biraz Gigabyte'dan biraz LG'den isimlendirme almis ortaya atmis :D SS IPS Gigabyte isimlendirmesi, Nano IPS ise LG isimlendirmesi :D

Tabii ki de Odyssey G4 daha mantikli.
Hocam markaya çok bakmıyorum ben. Gamebooster'ın panel LG'nin mi Samsung'un mu acaba
g4'ün 27inch olanı var ama 7300tl

Hocam markaya çok bakmıyorum ben.
Markaya bakmiyorum diye bir sey yok, bakacaksin. Once marka, sonra model. Kalite kontrol testi ve marka tecrubesi diye bir sey var. Gamebooster kim, monitor tecrubesi kim, kalite kontrol kim...
Gamebooster'ın panel LG'nin mi Samsung'un mu acaba
Bir onemi yok, onermem. Ayrica panelinin Samsung veya LG olmasi bir sey ifade etmez, cunku her Samsung veya LG panel iyi olacak diye bir sey yok. Hele ki kullandiklari panel LCM degil de CELL ise ayvayi yedin, Gamebooster'in nasil bir arka aydinlatma kullandigini bilemezsin oyle bir durumda.

1 metre mesafeden pikseller gözüküyor mu ?
1 metre cok uzak o mesafeden sayiyorum diyen varsa yalan söyler. Ama şoyle soyliyim cs valo gibi oyunlarda anliyorsun gercekten çünkü yakindan oynuyorsun ya da masaya yemegi koyup bisey izlerken biraz piksel kalitesi düşüyor onu hissediyordum ama minitorle arana 1 metre girerse anlasilmaz

Markaya bakmiyorum diye bir sey yok, bakacaksin. Once marka, sonra model. Kalite kontrol testi ve marka tecrubesi diye bir sey var. Gamebooster kim, monitor tecrubesi kim, kalite kontrol kim...

Bir onemi yok, onermem. Ayrica panelinin Samsung veya LG olmasi bir sey ifade etmez, cunku her Samsung veya LG panel iyi olacak diye bir sey yok. Hele ki kullandiklari panel LCM degil de CELL ise ayvayi yedin, Gamebooster'in nasil bir arka aydinlatma kullandigini bilemezsin oyle bir durumda.
Kankam sen monitörde tecrübeliye benziyon benim ekranın üstünde şeffaf bir şey çıktı nedir bu ?

1708776089640.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri