S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,322
Narcos izleyen var mı? Başroldeki adamı dahi bilmiyorum. İzleyenlerin yorumlarını merak ediyorum.
1. sezon sadece izlenir keyiflidir akar sonraki sezonda diyeceksin ''heeeğğ olmamış ilk sezon en iyisiymiş''Narcos izleyen var mı? Başroldeki adamı dahi bilmiyorum. İzleyenlerin yorumlarını merak ediyorum.
hangi dizi o kankagüzel dizi knk izlenir, beğenmezsen breaking bad benzeri bir dizi öneririm
onlar kaçar sezontabikide izlenirr ardından narcox mexico ve el chapo izle hemen
bakıcam bro eyvallahÇok iyi
Eskobarı canlandıranın oyunculuk anlatılamaz.
kanka netflixte power diye bir dizi var, konu ve işleyiş olarak breaking bad'e benziyor ve muhteşem bir dizi şahsen ben çok beğeniyorum ve aktif olarak izliyorumhangi dizi o kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlar kaçar sezon
bakıcam bro eyvallah
kanka netflixte power diye bir dizi var, konu ve işleyiş olarak breaking bad'e benziyor ve muhteşem bir dizi şahsen ben çok beğeniyorum ve aktif olarak izliyorum
müzikleri güzel mi dizininizlenir ben kolay kolay dizi beğenmem
evet kankam doğru, muhteşem dizi kesinlikle başlayazdım kanka aklıma eyvallah
Bu demi yanlış yok
Power 1. Sezon 1. Bölüm izle - 1080p Full HD Türkçe Altyazılı ve Dublaj Dizi izle
Power 1. Sezon 1. Bölüm izle. Diziyou kalitesiyle 1080p Full HD Türkçe & İngilizce altyazılı ve Türkçe dublaj izle.www.diziyou.co
müzikleri güzel mi dizinin