Neler Yeni

Nasıl Almanca Öğrenebilirim?

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Merhabalar .Almanca öğrenmek istiyorum nereden öğrenebilirim kursa gitmek istemiyorum sıkıcı o yerler ben kendim evde öğrenmek istiyorum almanya taşınmayı düşünüyorum askere gidip gelince para biriktirip gitmek istiyorum o yüzden, almanca öğrenmek istiyorum ondan sonra ,almanya yaşamak için gidiceğim? ne yapmam lazım önereceğiniz .YouTube kanalları filan varmı öğretici ne yapmam lazım acaba.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bu kanal iyi gibi birkaç kez bende burdan bakmıştım.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bence en etkili yöntem bir diziyi, filmi, videoyu almanca izleyip anlamaya çalışmak. Ben İngilizce için kullanmıştım günlük kalıpların nerdeyse hepsini çözüyorsun.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence en etkili yöntem bir diziyi, filmi, videoyu almanca izleyip anlamaya çalışmak. Ben İngilizce için kullanmıştım günlük kalıpların nerdeyse hepsini çözüyorsun.
başka önereceğiniz varmı acaba sen almanca dublaj türkçe altyazılı izledin

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Merhabalar .Almanca öğrenmek istiyorum nereden öğrenebilirim kursa gitmek istemiyorum sıkıcı o yerler ben kendim evde öğrenmek istiyorum almanya taşınmayı düşünüyorum askere gidip gelince para biriktirip gitmek istiyorum o yüzden, almanca öğrenmek istiyorum ondan sonra ,almanya yaşamak için gidiceğim? ne yapmam lazım önereceğiniz .YouTube kanalları filan varmı öğretici ne yapmam lazım acaba.
Ben İngilizce için udemy den kurs almıştım. Günde 1 2 saat İngilizce çalışıyordum kurstan. Daha sonra valorantta yabancı serverlarda oynuyordum komik gelebilir ama aşırı faydası oldu. Hatta günde 4 5 saat valo oynarsam türkçe konuşmayı unutuyordum resmen. Ekstra dizi filmle daha da iyi gelişir. Bu taktikten faydalanabilirsiniz.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben İngilizce için udemy den kurs almıştım. Günde 1 2 saat İngilizce çalışıyordum kurstan. Daha sonra valorantta yabancı serverlarda oynuyordum komik gelebilir ama aşırı faydası oldu. Hatta günde 4 5 saat valo oynarsam türkçe konuşmayı unutuyordum resmen. Ekstra dizi filmle daha da iyi gelişir. Bu taktikten faydalanabilirsiniz.
ben niyese kursa para veresim yok çünkü düzgün öğretmiyorlar

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Zaten yabancılarla konuşup daha iyi öğrenirsin hatta çevirmenlik yaparak daha ileri getirirsin bunda komik olan bir şey yok

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
başka önereceğiniz varmı acaba sen almanca dublaj türkçe altyazılı izledin
Ben İngilizce öğrenmek istiyordum. İlk başta o bölümün Türkçe halini izledim ardından İngilizce halini izledim. Konuya hakim olduğun zaman konuşmalar tek tek çözülüyor. Ama eğer ki sıfırdan başlayacaksan mecbur online ders falan izlemen gerekiyor. Ve Almanca da çok kelime pratiği yapman lazım Artikellerle beraber kelime ezberlemen lazım.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Top Bottom