heroesturkey
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 312
- İsim
- Murat Gündoğdu
Gençler selam. Başlıkta da olduğu gibi sorum belli. İlkokuldan beri hep çekingen, utangaç bir çocuktum. İlkokulda arkadaş edinemez dışlanırdım. Sonradan açıldım, arkadaşlarım oldu. Ama okul bitince o da selam vermeyle kaldı, kimseyle bir yere gitmezdim. Lisede de aynı şekilde, 10. sınıfta açılmaya, gırgıra şamataya vuruyordum, eşeklikler başlamıştı. Tam liseli olmuştum, aşk meşk kovalamaca, arkadaş grubu vs. Yine çok gitmedim birileri ile, arada ama çıkışta ufak bir grup ile parkta otururduk. Lise bitti, kimse kalmadı yanımda. 1 sene kadar doğum günlerini kutladım, mezuna bırakmıştım çalışıyordum bir yandan işte. Sonra bunların hepsini ben kovalıyormuşum gibi hissettirdikleri için saldım uğraşmakla bunları. 3-5 arkadaşım ya kaldı, ya kalmadı. Yeterli de bir sayı. Üni'ye geçince biriyle kavga ettik, diğerleri kayboldu. Üni ortamında da zaten insanların iğrençliklerini gördükçe, arkasından konuştuklarının önünde dost olduklarında/ dost olduklarının arkalarından konuştuklarını gördükten sonra hiçbiri ile arkadaş olmaya çalışmadım. İğrenç insanlardı çoğu. 3-5 kişi tekrar bir arkadaşım vardı. 1'i ile kardeşim diyebileceğim samimiyete geldik, spoiler: artık değil. Üni bitti, yine kimse kalmadı. İş hayatına geçtim, haftanın 5 günü 10buçuk saat, 3küsür saatte yolda *** oluyor. Hafta içleri çalıştığım yerde de millet yine aynı iğrençlikte, arkadan konuşmalar önden gülümsemeler. Bana da aynısını yapıyorlar. Yaşıtım (22) kimse de yok, hep koca koca dayılar.
En son daralmaya başladım bu durumdan, şu yaşıma kadar rahatsız etmiyordu, iyi kötü arkadaş diyebileceğim birileri vardı. Ama artık, ne konuşabileceğim, ne de bir yere gidebileceğim bir arkadaşım yok. Nasıl arkadaş ediniyorsunuz? Kusura bakmayın, biraz ağlama duvarı gibi de oldu.
En son daralmaya başladım bu durumdan, şu yaşıma kadar rahatsız etmiyordu, iyi kötü arkadaş diyebileceğim birileri vardı. Ama artık, ne konuşabileceğim, ne de bir yere gidebileceğim bir arkadaşım yok. Nasıl arkadaş ediniyorsunuz? Kusura bakmayın, biraz ağlama duvarı gibi de oldu.