Hem islemcini yenilersin hem 600 lira paran olur stonksYa hayır
Bencede 3 e satamazsinda 2500 felan iyi bence ya o civarlarAma satamam not stonks
Alıcısı olmaz bence biraz daha cazip bi fiyata yazmam lazım 2 ye koyim 1700 e bırakırım *** zaten 890 TL ye almıştım zamanındaBencede 3 e satamazsinda 2500 felan iyi bence ya o civarlar
Bence 2200 felan yaz 2000 e birakAlıcısı olmaz bence biraz daha cazip bi fiyata yazmam lazım 2 ye koyim 1700 e bırakırım *** zaten 890 TL ye almıştım zamanında
Estağfurullah kral sohbet için teşekkürler gayet keyifliydiÖyle yapalım teşekkürler sende yat artık ayıp ettim salmadım seni çok teşekkürler iyi geceler dilerim
Ya reis yüksek fiyatlıydı zaten bu ekran kartı kutusu garantisi falan duruyor ama 5600x falan hiç bilmediğim modeller hem kartı satmak biraz zor gibi geliyor ama çok güzel fikir bi araştırma yapacağım bunun hakkında teşekkür ederimRx 570 8GB'ı yüksek fiyata satıp farklı bir Ekran kartı geçebilirsin o Ekran kartını miningciler alır
Ayrıca 5600x öneririm
Aslında şöyle söyleyeyim en mantıklısı söylediğimi yapman olurYa reis yüksek fiyatlıydı zaten bu ekran kartı kutusu garantisi falan duruyor ama 5600x falan hiç bilmediğim modeller hem kartı satmak biraz zor gibi geliyor ama çok güzel fikir bi araştırma yapacağım bunun hakkında teşekkür ederim
Reis dediğin karta bi baktımda ben onu alırsam New psu lazımRx 570 8GB'ı yüksek fiyata satıp farklı bir Ekran kartı geçebilirsin o Ekran kartını miningciler alır
Ayrıca 5600x öneririm
Yok beReis dediğin karta bi baktımda ben onu alırsam New psu lazım