Neler Yeni

Nasıl bir m2 ssd almam gerekiyor ?

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
Arkadaşlar Gigabyte A520M-K-v2 anakartım var. Bildiğiniz üzere M.2 SSD slotu 1 tane var. Bu slota agi marka dram li 500gb m2 ssd takılı, oyun vs. için ekstra 1 tb ssd alıp dönüştürücü kullanmayı düşünüyorum. Sorun ise şu;
Kaliteli dram li 1 tb ssd alıp m2 slotuna takıp işletim sistemini oraya kurup, şuan kullandığım ssd yi dönüştürücü ile pcie slotuna takmam mı daha mantıklı yoksa en ucuz 1 tb ssd yi alıp dönüştürücü ile kullanmam mı daha mantıklı olur ? not:dönüştürücü ile alacağım max okuma yazma hızı 1000 mb .

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Alperen Yılmaz
Arkadaşlar Gigabyte A520M-K-v2 anakartım var. Bildiğiniz üzere M.2 SSD slotu 1 tane var. Bu slota agi marka dram li 500gb m2 ssd takılı, oyun vs. için ekstra 1 tb ssd alıp dönüştürücü kullanmayı düşünüyorum. Sorun ise şu;
Kaliteli dram li 1 tb ssd alıp m2 slotuna takıp işletim sistemini oraya kurup, şuan kullandığım ssd yi dönüştürücü ile pcie slotuna takmam mı daha mantıklı yoksa en ucuz 1 tb ssd yi alıp dönüştürücü ile kullanmam mı daha mantıklı olur ? not:dönüştürücü ile alacağım max okuma yazma hızı 1000 mb .
Yeni alacağını slota tak kioxia g2 1tb yeterli

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli dram li 1 tb ssd alıp m2 slotuna takıp işletim sistemini oraya kurup, şuan kullandığım ssd yi dönüştürücü olarak pcie slotuna takmam mı daha mantıklı yoksa en ucuz 1 tb ssd yi alıp dönüştürücü ile kullanmam mı daha mantıklı olur ? not:dönüştürücü ile alacağım max okuma yazma hızı 1000 mb .

Yeni alacağını slota tak kioxia g2 1tb yeterli
nasıl hocam anlayamadım tam olarak dediğinizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,655
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom