Neler Yeni

Nasıl bir monitör almalıyım (YAZILIM,GRAFİK,VIDEO)

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
Arkadaşlar herkese merhaba kendim yazılımcıyım ancak aynı zamanda video düzenleme ve sosyal medya grafikleri hazırlıyorum ve bazen çok nadir oyun oynuyorum bu işlemi görecek bir monitör arayışım var sizce nasıl bir monitör almalıyım çok oyun oynamadığım için Hz değeri yine önemli olur mu kod yazarken şuan 2 ekranım var gayet işimi görüyor Hz değerleri de muhtemelen 75 üstü değildir ve gayet memunum size bu işleri görecek hangi mönitörü almalıyım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Örnek olarak hoşuma giden mönitör-> tıklayınız

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar herkese merhaba kendim yazılımcıyım ancak aynı zamanda video düzenleme ve sosyal medya grafikleri hazırlıyorum ve bazen çok nadir oyun oynuyorum bu işlemi görecek bir monitör arayışım var sizce nasıl bir monitör almalıyım çok oyun oynamadığım için Hz değeri yine önemli olur mu kod yazarken şuan 2 ekranım var gayet işimi görüyor Hz değerleri de muhtemelen 75 üstü değildir ve gayet memunum size bu işleri görecek hangi mönitörü almalıyım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Önerim ekranı 2K çözünürlükte en az 27" bir şey olacaktır.
Ama kalitelerini bilmiyorum monitörlerin link atamayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
ben de bu monitörü almayı düşünüyorum ama sen edit ile uğraşıyorum diyorsun o zaman HDR destekli monitör alman daha faydalı olacaktır. nacizane tavsiyem

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerim ekranı 2K çözünürlükte en az 27" bir şey olacaktır.
Ama kalitelerini bilmiyorum monitörlerin link atamayacağım
Çok teşekkür ederim 27 inç boyutunda bir şey arıyorum ama full hd mi 2k mı olsun onu bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok teşekkür ederim ürüne baktım bağlantılar falan çok mükemmel 4 usb falan ancak bunun aynı özellikte 27 inc olanı var mıdır ?

ben de bu monitörü almayı düşünüyorum ama sen edit ile uğraşıyorum diyorsun o zaman HDR destekli monitör alman daha faydalı olacaktır. nacizane tavsiyem
Yani monitör güzel duruyor şahsen hdr özelliği çok gereklimi bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
Çok teşekkür ederim 27 inç boyutunda bir şey arıyorum ama full hd mi 2k mı olsun onu bilemedim

Hocam çok teşekkür ederim ürüne baktım bağlantılar falan çok mükemmel 4 usb falan ancak bunun aynı özellikte 27 inc olanı var mıdır ?

Yani monitör güzel duruyor şahsen hdr özelliği çok gereklimi bilemedim.
araştırma yaparken bunu buldum belki bakmak istersin ;

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazılım ve grafik önceliğinse minimum 27" senin için daha iyi olacaktır. Grafik tarafında IPS panel bir model tercih et derim. Onun dışında hz çok önemli değil bu işler için ama almışken tam olsun dersen bunlara ek 144 hz de alabilirsin. Ben de meslekten dolayı IPS panel 144 hz bir model kullanıyorum. Bir kere 60 hz farklı bir monitör kullanmak zorunda kaldım 144ten geçince masaüstünde bile yordu beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
Yazılım ve grafik önceliğinse minimum 27" senin için daha iyi olacaktır. Grafik tarafında IPS panel bir model tercih et derim. Onun dışında hz çok önemli değil bu işler için ama almışken tam olsun dersen bunlara ek 144 hz de alabilirsin. Ben de meslekten dolayı IPS panel 144 hz bir model kullanıyorum. Bir kere 60 hz farklı bir monitör kullanmak zorunda kaldım 144ten geçince masaüstünde bile yordu beni.
Teşekkür ederim min 27 inc bakıyorum duruma göre de o hz olayına karar vereyim diyorum zira bazılarının arasında uçuk farklar var fiyat olarak.

Şu monitör her işimi görecek gibi arkadaşlar 2000 TL gayet iyi gibi -> https://www.amazon.com.tr/MSI-MAG275R-Monitör-Freesync-Premium/dp/B08YNXNGR5

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
Peki hocam 2 si arasında bir tercih yapmak gerekirse mu monitör 2k ama hz düşük ama 32 inç

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
oyun oynamıyorsan 2k-4k ips ve 60 hz bir monitör işini görür

Top Bottom