Barcelona nın pasları iyidirOrta saha onemli heralde matuidi icin genellikle juventus secerim
Puanları dusuk degilmiAra pası oynuyorsan psg ya da bayerni bir dene.
Bilgim yok hocam oyunla ilgili pek. Hücum oyuncularının gerçekteki oyun anlayışına dayanarak önerdim. Puanı iyiyse juventus da olabilir öyleyse.Puanları dusuk degilmi
Ya Barça seç ya da Juventus bence.Puanları dusuk degilmi
Ha evet Bayern de iyidir yazmayı unutmuşum. Müller Coutinho falan iyidirBayern alabilirsin
Sence bayernmi juventusmu hafta sonu izninde bayerni hic denemedim hep neredeyse huventus oynadım birde normal pc kolla konsol kolu çok fark edrrmiHa evet Bayern de iyidir yazmayı unutmuşum. Müller Coutinho falan iyidir
Sence bayernmi juventusmu hafta sonu izninde bayerni hic denemedim hep neredeyse huventus oynadım birde normal PC kolla konsol kolu çok fark edrrmiYa Barça seç ya da Juventus bence.
Bence JUVENTUSSence bayernmi juventusmu hafta sonu izninde bayerni hic denemedim hep neredeyse huventus oynadım birde normal PC kolla konsol kolu çok fark edrrmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence bayernmi juventusmu hafta sonu izninde bayerni hic denemedim hep neredeyse huventus oynadım birde normal PC kolla konsol kolu çok fark edrrmi