Neler Yeni

Nasıl Ders Çalısıyorsunuz ?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Merhaba, bu dönemde nasıl ders çalıştığınızı merak ettim. Eskisi gibi çalısan veya çalısabilen var mı?

Ben genellikle online test çözüyorum birde okulun aldırdığı kitaplar var onlar yetiyor.

Excator23cm

80+ Gold
ders çalışmak mı o ney la 8. sınıf bittikten sonra unuttum

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba, bu dönemde nasıl ders çalıştığınızı merak ettim. Eskisi gibi çalısan veya çalısabilen var mı?

Ben genellikle online test çözüyorum birde okulun aldırdığı kitaplar var onlar yetiyor.
Çalışmayarak ama Lgs'de Yüzde 9'a Girdim Nasıl Oldu Hala Bilmiyorum :D

firatbey

80+ Silver
İngilizce kelime ezberliyorum sadece ileride ayıptır söylemesi Avustralya'ya gitme gibi bir fikrim varda :D

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nope.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Ben genel olarak sadece sınav oncesi çalışıyorum ondada Tonguç gibi konu anlatımı izleyip anlattıklarını yazıyorum güzel taktik sonra gece okuyup yatıyorum sabah yine okuyup sinava giriyorum sonra 50 alip geçiyorum

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Suyumu içer başlarım sıkılana kadar çalışırım ( 1 saat max ) sonra 10 dk balkonda oturur geri dönerim çalışmaya konu bitene kadar eğer yarını sınav yoksa maks bir günde 3 saat çalışırım çünkü çok çalışmaının değil doğru çalışmanın işe yaradığını düşünürüm .

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ders ne? yeniyo mu?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben genel olarak sadece sınav oncesi çalışıyorum ondada Tonguç gibi konu anlatımı izleyip anlattıklarını yazıyorum güzel taktik sonra gece okuyup yatıyorum sabah yine okuyup sinava giriyorum sonra 50 alip geçiyorum
Benim taktik

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Suyumu içer başlarım sıkılana kadar çalışırım ( 1 saat max ) sonra 10 dk balkonda oturur geri dönerim çalışmaya konu bitene kadar eğer yarını sınav yoksa maks bir günde 3 saat çalışırım çünkü çok çalışmaının değil doğru çalışmanın işe yaradığını düşünürüm .
geçen seneye kadar tam tersini düşünüyordum lgsden sonra benimde fikrim aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom