Çalışmayarak ama Lgs'de Yüzde 9'a Girdim Nasıl Oldu Hala BilmiyorumMerhaba, bu dönemde nasıl ders çalıştığınızı merak ettim. Eskisi gibi çalısan veya çalısabilen var mı?
Ben genellikle online test çözüyorum birde okulun aldırdığı kitaplar var onlar yetiyor.
Hocam Nerde Çalışıyosunuz Diye SormamışMasanın üstünde çalışıyorum. Nasıl soru la bu?
ders ne? yeniyo mu?Merhaba, bu dönemde nasıl ders çalıştığınızı merak ettim. Eskisi gibi çalısan veya çalısabilen var mı?
Ben genellikle online test çözüyorum birde okulun aldırdığı kitaplar var onlar yetiyor.
Benim taktikBen genel olarak sadece sınav oncesi çalışıyorum ondada Tonguç gibi konu anlatımı izleyip anlattıklarını yazıyorum güzel taktik sonra gece okuyup yatıyorum sabah yine okuyup sinava giriyorum sonra 50 alip geçiyorum
geçen seneye kadar tam tersini düşünüyordum lgsden sonra benimde fikrim aynıSuyumu içer başlarım sıkılana kadar çalışırım ( 1 saat max ) sonra 10 dk balkonda oturur geri dönerim çalışmaya konu bitene kadar eğer yarını sınav yoksa maks bir günde 3 saat çalışırım çünkü çok çalışmaının değil doğru çalışmanın işe yaradığını düşünürüm .