Nasıl en iyi cevap alınır?

Schämell

80+
Reaksiyon skoru
198
Arkadaşlar adımızın altında yaza en iyi cevap nasıl alınır yani bi konuda adamın dediğini en iyi şekilde yapınca moderetörler oto mu veriyor yoksa konu sahibi en iyi cevap diye raporlayınca mı oluyor?

Konu sahibi en iyi cevap diye raporluyor mod konuyu inceliyor gerçekten en iyi cevapsa işaretleniyori

Konuya gelen cevaplardan hangisi daha iyiyse konu sahibi 'rapor et' kısmından en iyi cevap olarak seçiyor.
Mesela beni raporlayıp en iyi cevap olarak seç. :)

Konuya gelen cevaplardan hangisi daha iyiyse konu sahibi 'rapor et' kısmından en iyi cevap olarak seçiyor.
En iyi cevap almak çok zor en iyi cevabı versen bile konu sahibi en iyi cevap diye raporlamıyor @Loxerith sen nerede en iyi cevap aldın merak ettim hangi konu

En iyi cevap almak çok zor en iyi cevabı versen bile konu sahibi en iyi cevap diye raporlamıyor @Loxerith sen nerede en iyi cevap aldın merak ettim hangi konu
Eskiden oynadığım bir oyunla alakalı bi konuydu daha bugün aldım

Cidden zor, en iyi cevabı verip raporlasam da verilmediği çok oldu, yetişemiyorlar mı ne

Konu sahibi raporlayıp yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,610
Üyeler
195,679
Son üye
musa444
Geri