BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,336
zaten çok gözükmezsin merak etme
Hoca az çok tipin varsa su şekil halledersin 2-3 cm’lik tabanlıklardan al 165im diye geçin zaten tanıdığım tüm arkadaşlarım boyunu 3-4 cm kafadan atiyo ondan dolayı sorun olmaz biri 175 im diyo 171 cikiyo biri 184 üm diyo 81 cikiyo mesela herkes kafadan bi 3-4cm atiyo genelde o yüzden 165 im diye geçinsen sorun olmaz bence hele ki tipin varsa hiç sorun olmaz herkes dengi dengine zaten 150 kizin yaninda da gayet okey durursun ama o gizemli triplerine falan hiç girme bence baya rezil olursunArkadaslar bu sene universite basliyor malum.
Yasim 19
Boy 1.59
Kilo 73
Gizemli olmaktan kastim kizlar baktiginda onlari icime cekebileyim.
Bi bakan bidaha baksin
Vay arkadas desinler
Lutfen arkadaslar acil
Abi senin nasıl kız arkadaşın yok?? Kim niye sana bakmazki?Yok knka ben dahil herkesi kapsar senlik bişey değil şimdi yorumlar dolar boyu ile ilgili baştan önünü kesmek istedim benim asker arkadaşımda baya kısaydi çocuğun bir sürü kız arkadaşı vardı benim bile halen kız arkadaşım yok sen hesap et![]()
Denk gelmedi kalbî güzel biriAbi senin nasıl kız arkadaşın yok?? Kim niye sana bakmazki?
Kızlar paraya ve görünüşe bakıyor daha çok kalbini karakterini seveni bulmak lazım ben onu arıyorum ben eğlencelik değil evlenilecek kız arıyorum eğlenip öyle bitti gitti ilişki yapmak istesem şimdiye onlarcası olmuştu ama ben öyle biri değilim o yüzden olmuyorAbi senin nasıl kız arkadaşın yok?? Kim niye sana bakmazki?
Kanka bunu takıyorsan sıkıntı var zaten. Üniversite hayatın berbat geçecek. Gelecek 4 seneni gördüm şu an. Geçmiş olsun.Arkadaslar bu sene universite basliyor malum.
Yasim 19
Boy 1.59
Kilo 73
Gizemli olmaktan kastim kizlar baktiginda onlari icime cekebileyim.
Bi bakan bidaha baksin
Vay arkadas desinler
Lutfen arkadaslar acil
Abi sen iste sana bı Rus yada ukranyalı bulurum ben, hemde tam senlikKızlar paraya ve görünüşe bakıyor daha çok kalbini karakterini seveni bulmak lazım ben onu arıyorum ben eğlencelik değil evlenilecek kız arıyorum eğlenip öyle bitti gitti ilişki yapmak istesem şimdiye onlarcası olmuştu ama ben öyle biri değilim o yüzden olmuyor
Var bir tane annesi Türk babası Fransız ama benlik değil voleybolcu sporcu fakat kafama yatmadı kız güzel Allah var ama kafa yapısı benlik değilAbi sen iste sana bı Rus yada ukranyalı bulurum ben, hemde tam senlik
Evine , eşine , çocuklarına sadık bir kız arıyorum bu da günümüz de çok zor olduğu için 27 yaşındayım ve hâlâ boşumAbi sen iste sana bı Rus yada ukranyalı bulurum ben, hemde tam senlik
Sadece Türkiyeden aramanı önermemVar bir tane annesi Türk babası Fransız ama benlik değil voleybolcu sporcu fakat kafama yatmadı kız güzel Allah var ama kafa yapısı benlik değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evine , eşine , çocuklarına sadık bir kız arıyorum bu da günümüz de çok zor olduğu için 27 yaşındayım ve hâlâ boşum![]()
Aile önemli benim için o yüzden Türkiye olması biraz daha iyi olur he göçmen vs de olabilir ama ailesi iyi olması lazım biz bu konularda çok katıyizSadece Türkiyeden aramanı önermem