anlatın hocamA çok güzel o zaman. Sana bir şey anlatayım mı?
Agam da yok kız kankam da yok! Çünkü okul ortamım yok!eee agalar olmadan sarmaz bu hayat kız kankaların takıl eğlenirsin belki
Ben okulda bir müzik grubu kurmayı düşünüyorum. Sence akıllıca mı?anlatın hocam
yeteneğiniz varsa olurAgam da yok kız kankam da yok! Çünkü okul ortamım yok!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben okulda bir müzik grubu kurmayı düşünüyorum. Sence akıllıca mı?
Ben 5 yıllık bateristim. Okulda birden fazla piyanist gitarist piyanist ve melodika çalan var. 2 tane de sazcı. Flüt de var da onlara gerek yok. Bir de birine mikrofon verdim mi oldu bu iş diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?yeteneğiniz varsa olur
Yani benim bildiğim 2 tane var. Flüt de var da onlara
flüte illaki ihtiyaç olur hocam bu arada mantıklı fikirBen 5 yıllık bateristim. Okulda birden fazla piyanist gitarist piyanist ve melodika çalan var. 2 tane de sazcı. Flüt de var da onlara gerek yok. Bir de birine mikrofon verdim mi oldu bu iş diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani benim bildiğim 2 tane var
İleride olur 6.sınıfta ortam beklememek lazım gerçi şuanki nesilde durum farklı olabilirAgam da yok kız kankam da yok! Çünkü okul ortamım yok!
Hocam flüt olayı şöyle. Benim tanıdığım 2 flütte bizim sınıfta. Biri çok egolu ve ben grubu kuracağım için benim davetini normal olarak kabul etmeyecek. Diğer flüt olayı da şöyle. Ayıptır söylemesi kız bana aşık. Yani hayır dedim ama bırakmadı. Bu yüzden ondan da soğudum gıcık aldım. Sence iyi mi ettim ve 2 flüt olayında da haklı mıyım?flüte illaki ihtiyaç olur hocam bu arada mantıklı fikir