Neler Yeni

Nasıl inşaat şirketi kurabilirim?

Avolay

80+ Gold
Madem okuyacaksın, bi zahmet kendin araştır.
Hazır bilgiye konma.
Zaten bizim bilgi sahibi olduğumuz şeylerin hepsi internette var fakat bilmeyen adam 1 saatte öğrenip kavrayabiliyorken biz 2 dakikada neyin ne olduğunu bildiğimizden cevap verebiliyoruz , sana kalsa kapatalım forumu?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
? Yardım istemekte sorun olduğunu sanmıyorum.Dedim ki bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.
Her ülkenin kendi kanunları var.
Gerçekten bilen kişilere sorman lazım. Burada 12-13 yaşındakilere değil.
Bu işte ciddiysen uzman kişilerden tavsiye al. İdamın olduğu ülkelerde idam edilmeye kadar gider yaptığın bir hata.
Vebalinin bir kısmını da burada bana laf edenler de alacaktır.
????????????? bu nasıl bir yaklaşım ?? foruma yazmak zaten araştırmak soruşturmak olur, burada yüzlerce kişi var, bilgisi olan yardımcı olabilir. şimdi forum ne demek diye onu mu anlatayım sana, asıl senin bilgin yoksa yorum bile atma buraya !
Hiç araştırmadan forumda konu açmak araştırmak değildir.
forumun mantıgı ne o zaman?
Son çare foruma konu açarsın. Daha hiç bakmadan açmazsın.
Araştırıyor işte?

Son düzenleme:

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Yaşını birikimini öğrensek daha rahat cevap verilebilir. Bu soru için yanlış forumda da olabilirsin.
Bir tek burayı kullanıyordum ve karşılıklı soru cevap olduğundan sormak istedim. 17 yaşındayım bir danışmanlıkla anlaştık üniversite için. Şu an bir birikimim yok fakat daha önümde uzun yol var.

samet4747

80+ Platinum
Peki bir şey inşa etmek için gerekli izinler falan çok uzun soluklu bir iş mi?
İskan almak sorun ondan önce devleti deprem yönetmiliğine uyman gerekiyor kurallar var tam bilmiyorum babamdan bildiğim kadarı ile söylüyorum. Ama devlet yapım aşamasında çok karışmasa da iskan aşamasında katı davranıyor yanlış bir şey varsa iskan verilmiyor

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Madem okuyacaksın, bi zahmet kendin araştır.
Hazır bilgiye konma.
bence sırf platinyum oldun diye her geleni tersleme hakkına sahip değilsin çünkü buradaki kurallar herkes için geçerli rütben yüksek diye sana geçmiyor diye kural yok

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
İskan almak sorun ondan önce devleti deprem yönetmiliğine uyman gerekiyor kurallar var tam bilmiyorum babamdan bildiğim kadarı ile söylüyorum. Ama devlet yapım aşamasında çok karışmasa da iskan aşamasında katı davranıyor yanlış bir şey varsa iskan verilmiyor
Teşekkürler not alacağım bunları.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Her ülkenin kendi kanunları var.
Gerçekten bilen kişilere sorman lazım. Burada 12-13 yaşındakilere değil.
Bu işte ciddiysen uzman kişilerden tavsiye al. İdamın olduğu ülkelerde idam edilmeye kadar gider yaptığın bir hata.
Vebalinin bir kısmını da burada bana laf edenler de alacaktır.

Son çare foruma konu açarsın. Daha hiç bakmadan açmazsın.

Forumdaki insanları 12-13 yaşından ibaret sanıyorsan hatan var bilgin olsun.
Ayrıca eğer senin dediklerini yaparsa 'hazır bilgiye konma' tabirinden bahsetmişsin internetten araştırdığı bilgi de hazır sayılır arada pek bir fark yok.İnsanlar özgür iradeleri ile herhangi bir konuda bilgi almak isteyebilir.Senin dediklerine bakarsan bu forumda hiçbir konu açılmamalı nasıl olsa internette hepsinin 'hazırı' var .

İnsanların davranışlara müdahale etmeyin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Forumdaki insanları 12-13 yaşından ibaret sanıyorsan hatan var bilgin olsun.
Ayrıca eğer senin dediklerini yaparsa 'hazır bilgiye konma' tabirinden bahsetmişsin internetten araştırdığı bilgi de hazır sayılır arada pek bir fark yok.İnsanlar özgür iradeleri ile herhangi bir konuda bilgi almak isteyebilir.Senin dediklerine bakarsan bu forumda hiçbir konu açılmamalı nasıl olsa internette hepsinin 'hazırı' var .

İnsanların davranışlara müdahale etmeyin.
Ortalamanın 12-13 olduğundan eminim.
İnternetten, kitaplardan veya bilimsel dergi vb.. tarzı yerlerden araştırmak hazır bilgi değil.
Direkt hiç araştırmadan forumlara konu açmak hazır bilgi. Peki foruma konu açıyor birçok cevap alıyor diyelim ya çoğunluğu yanlış ise? Bu yüzden böylesi önemli işler için uzman kişilere danışmak lazım.
Yanlış bilgi demişken örnek de gösteriyim. Konu sahibi İtalya da müteahhit olmak istiyor ama gelen cevaplar Türkiye'ye göre.

Araştırıp bulamadığın veya takıldığın bir şeyin cevabı için konu açılabilir. Buna kimse kalışamaz.

En son İzmir de gördük.
Adamın yaptırdığı ev aşırı sorunlu olduğu için yıkıldı müteahhit de hapsi boyladı.
Peki bu olay idamın olduğu bir ülkede yaşansaydı?

İlk mesajım biraz sert oldu, konu sahibinden özür diliyorum.
@Burak.twitchNietral

samet4747

80+ Platinum
İnternetten, kitaplardan veya bilimsel dergi vb.. tarzı yerlerden araştırmak hazır bilgi değil.
Direkt hiç araştırmadan forumlara konu açmak hazır bilgi. Peki foruma konu açıyor birçok cevap alıyor diyelim ya çoğunluğu yanlış ise? Bu yüzden böylesi önemli işler için uzman kişilere danışmak lazım.
Yanlış bilgi demişken örnek de gösteriyim. Konu sahibi İtalya da müteahhit olmak istiyor ama gelen cevaplar Türkiye'ye göre.

Araştırıp bulamadığın veya takıldığın bir şeyin cevabı için konu açılabilir. Buna kimse kalışamaz.

En son İzmir de gördük.
Adamın yaptırdığı ev aşırı sorunlu olduğu için yıkıldı müteahhit de hapsi boyladı.

@Burak.twitchNietral
Hocam benle ne alakası var ve ne idamı ne alaka konu nasıl buraya geldi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

majorw0w

80+ Silver

En son İzmir de gördük.

@Burak.twitchNietral
Ortalama konusunda katılıyorum. Ailesinden bu işi yapanlar dışında internetten bakılıp söylenenler zaten.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
dostum pek bir bilgim yok ama kaba taslak belli bir miktar para lazım sanırım
daha önce şirket kurmadım ama şirket kuran iş adamlarının biyografilerini çok okudum hepsi borçların dibinden geçmiş.
konu dışı bir öneri ama şirket kurmaya hevesli isen böyle ünlü devrim yaratan yeni iş adamlarının biyografilerini kesinlikle okumalısın, özellikle de elon musk. Bu adam tabiri caizse yoktan var ediyor biyografisini okudukça yapamayacağım hiçbirşey olmadığının farkına vardım umarım okursan aynı etkiyi sende de yaratır.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Örnek vermek gerekirse bir sürü meslek tipinden üyemiz var hatta çoğu da arkadaşım saymak gerekirse:
Makine Mühendisi ve farklı mühendislik dallarından arkadaşlarım
Yazılımcı
Tıp Okuyan ve Doktor
Öğretmen
Çeşitli Dallarda Teknisyen
Kuyumcu
Yaş ortalamasının düşük olduğunu belirterek diğer üyeleri göz ardı etmen manasız olmuş.
Mesele şu ki konuya direk agresif bir giriş yapmışsınız fakat şu noktayı unutuyorsunuz belkide bu konu hakkında geçmişi olan veyahut direk o mevzu bahsi geçen olayı yaşamış biri deneyimlerini aktarabilir.

Konu sahibi emin olun ki internetten de araştırma yapmıştır ama birçok insanın da görüşünü almak için ayrıca konu açmış olabilir.

Onun için dediklerinizde haklılık payı olsa bile kullandığınız üslup hatalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,955
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom