Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
40 yanlış bilgi ve 1 doğru bilgi geldi diyelim. Değişen pek bir şey olmaz.Örnek vermek gerekirse bir sürü meslek tipinden üyemiz var hatta çoğu da arkadaşım saymak gerekirse:
Makine Mühendisi ve farklı mühendislik dallarından arkadaşlarım
Yazılımcı
Tıp Okuyan ve Doktor
Öğretmen
Çeşitli Dallarda Teknisyen
Kuyumcu
Yaş ortalamasının düşük olduğunu belirterek diğer üyeleri göz ardı etmen manasız olmuş.
Mesele şu ki konuya direk agresif bir giriş yapmışsınız fakat şu noktayı unutuyorsunuz belkide bu konu hakkında geçmişi olan veyahut direk o mevzu bahsi geçen olayı yaşamış biri deneyimlerini aktarabilir.
Konu sahibi emin olun ki internetten de araştırma yapmıştır ama birçok insanın da görüşünü almak için ayrıca konu açmış olabilir.
Onun için dediklerinizde haklılık payı olsa bile kullandığınız üslup hatalı.
Bende elektrik ve elektronik mühendisliği okuyorum belirtmek isterim. Büyük olanları göz ardı etmiyorum ağırlık 12-13 yaş olduğu için ona göre değerlendirmesini istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![sirketist.com.tr](https://www.sirketist.com.tr/wp-content/uploads/2015/11/sirket-kurulusu-150x150.jpg)
İnşaat Firması Kuruluş İşlemleri & İnşaat Şirketi Kuruluşu
Size bu bölümde açmayı düşündüğünüz İnşaat Şirketi Kuruluşu aşamaları hakkında bilgi vereceğiz. İş yerinizi açarken hangi aşamaların sizi beklediğini, hangi
sirketist.com.tr