Neler Yeni

Nasıl karne alacağız?

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Arkadaşlar 9.sınıfım ve bütün ilk sınavlar ve sözlüler girildi ama yıl sonu notlarına karnem gözükmüyor. Şimdi biz ilk sınav notlarıyla dijital karne mi alacağız? Yoksa yıl sonu 2.dönem notlarıyla birlikte toplu bir karne mi? bilenler aydınlatırsa çok iyi olur.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Bende 9.sınıfım belge verilmedi bize teşekür almam lazımdı ama verilmicek dediler

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

Chrollo04

80+ Bronze
belgeyi ne yapacaksınız e okula yazarlar sene sonunda verirler bence 1. dönem çoktan bitti zaten

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar soru bu değil. Bende yüz yüze fiziksel karne olmayacağını biliyorum. Sorum şu şimdi biz dijital karne aldık mı ilk dönem notlarıyla. Yoksa yıl sonu 2. Sınavlarla birlikte toplu bir karne mi alacağız? Çünkü karne gözükmüyor e-okulda.

Chrollo04

80+ Bronze
Arkadaşlar soru bu değil. Bende yüz yüze fiziksel karne olmayacağını biliyorum. Sorum şu şimdi biz dijital karne aldık mı ilk dönem notlarıyla. Yoksa yıl sonu 2. Sınavlarla birlikte toplu bir karne mi alacağız? Çünkü karne gözükmüyor e-okulda.
daha giremezler tüm notlar verilmedi 1-2 haftaya girerler

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar 9.sınıfım ve bütün ilk sınavlar ve sözlüler girildi ama yıl sonu notlarına karnem gözükmüyor. Şimdi biz ilk sınav notlarıyla dijital karne mi alacağız? Yoksa yıl sonu 2.dönem notlarıyla birlikte toplu bir karne mi? bilenler aydınlatırsa çok iyi olur.
Daha süre dolmadı notların girilmesi için. Girilse bile dijital olacak, gerçi ben 4 yıldır karneyi almaya tenezzül bile etmiyorum fiziksel dahi olsa. Boş bir kağıt parçası.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Daha süre dolmadı notların girilmesi için. Girilse bile dijital olacak, gerçi ben 4 yıldır karneyi almaya tenezzül bile etmiyorum fiziksel dahi olsa. Boş bir kağıt parçası.
Peki ne zaman alacağız o zaman çok geç kalmadılar mı ilk dönem için.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Dediğim gibi notların girilmesi için daha süre var. 16 Nisan olmalı emin değilim ama öyle hatırlıyorum. Merak etme yemezler notlarını 😉
Sadece merak. Notlarım iyi değil hiç bir belge alamadım :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,082
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom