2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de tarih kötü.Bende de tam tersi edebiyat tarih berbat.
Benim de tarih kötü.Bende de tam tersi edebiyat tarih berbat.
Hocam coğrafya en lanet ders yemin ederim ya tarihte en azından kitap okurmuş gibi okunuyor edebiyatta biraz sıkıntı.Yok onda iyiyim ama lakin ben gram bir şey anlamıyorum gram.
Bunu yapmana gerek yok.Hayatımda hiçbir zaman ölümüne ders çalışmadım.Sadece mantığı kavradım.Denemelerle bir sürü soru gördüm.Üniversite matematik sınavlarım tama yakındı.Fütursuzca ders çalışıp beynin eriyene kadar soru tiplerine bakarak.
Ben seviyorum tarih dersi bayıyor edebiyat sevmiyorum hoca zaten ayrı bir kafadaHocam coğrafya en lanet ders yemin ederim ya tarihte en azından kitap okurmuş gibi okunuyor edebiyatta biraz sıkıntı.
Ben böyle çalışıyorum. Yani en azından böyle anlıyorum.Bunu yapmana gerek yok.Hayatımda hiçbir zaman ölümüne ders çalışmadım.Sadece mantığı kavradım.Denemelerle bir sürü soru gördüm.Üniversite matematik sınavlarım tama yakındı.
BUNU bi şeyi yok sadece testini çözeceksin partik yapacaksın tek çaresi çalışmakŞuan 10. sınıfım. Matematik ve Fiziğim kötü denilebilir. Mezun olana kadar nasıl çok iyi seviyelere çıkabilirim?