2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,499
Şuan 10. sınıfım. Matematik ve Fiziğim kötü denilebilir. Mezun olana kadar nasıl çok iyi seviyelere çıkabilirim?
9.sınıfım sayısal derslerim hep iyidi zaten ama anlamıyorsan en basitinden başla eğer bazılarını biliyor bazılarını bilmiyorsan konu eksiklerini bul çalış iyi çalışman lazım çalışmadan olazŞuan 10. sınıfım. Matematik ve Fiziğim kötü denilebilir. Mezun olana kadar nasıl çok iyi seviyelere çıkabilirim?
Matematik için gerekirse özel hoca tutun ama fizik için pek gerektiğini sanmıyorumMantığını kavramaya çalışın,bol bol pekiştirmek için test çözün ayda 1,2 kez aynı konuları tekrar edin ve 9.sınıf konularınada bakın zaten pandemideyiz bol bol zaman var 9.sınıf konularına bakın dememin sebebi temel olması.
Zaten şuan özel ders alıyorum hem9 hem 10. sınıf. 9. sınıfta eşşeklik ettim hiç çalışmadım.Mantığını kavramaya çalışın,bol bol pekiştirmek için test çözün ayda 1,2 kez aynı konuları tekrar edin ve 9.sınıf konularınada bakın zaten pandemideyiz bol bol zaman var 9.sınıf konularına bakın dememin sebebi temel olması.
Benim deBende de tam tersi edebiyat tarih berbat.
O zaman tek yapacağınız bol bol çalışmak...Zaten şuan özel ders alıyorum hem9 hem 10. sınıf. 9. sınıfta eşşeklik ettim hiç çalışmadım.
+coğrafyaBende de tam tersi edebiyat tarih berbat.
hocam ben sayısalcıyım ve sözel dersler çok daha kolay geliyor ezberleyip geçiyorum ama eğlenceli değilBende de tam tersi edebiyat tarih berbat.
Yok onda iyiyim ama lakin ben gram bir şey anlamıyorum gram.O zaman tek yapacağınız bol bol çalışmak...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+coğrafya