Nasıl Matematik ve Fizik'te başarılı olunur?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Şuan 10. sınıfım. Matematik ve Fiziğim kötü denilebilir. Mezun olana kadar nasıl çok iyi seviyelere çıkabilirim?

Mantığını kavramaya çalışın,bol bol pekiştirmek için test çözün ayda 1,2 kez aynı konuları tekrar edin ve 9.sınıf konularınada bakın zaten pandemideyiz bol bol zaman var 9.sınıf konularına bakın dememin sebebi temel olması.

Şuan 10. sınıfım. Matematik ve Fiziğim kötü denilebilir. Mezun olana kadar nasıl çok iyi seviyelere çıkabilirim?
9.sınıfım sayısal derslerim hep iyidi zaten ama anlamıyorsan en basitinden başla eğer bazılarını biliyor bazılarını bilmiyorsan konu eksiklerini bul çalış iyi çalışman lazım çalışmadan olaz

Mantığını kavramaya çalışın,bol bol pekiştirmek için test çözün ayda 1,2 kez aynı konuları tekrar edin ve 9.sınıf konularınada bakın zaten pandemideyiz bol bol zaman var 9.sınıf konularına bakın dememin sebebi temel olması.
Matematik için gerekirse özel hoca tutun ama fizik için pek gerektiğini sanmıyorum

Zaten şuan özel ders alıyorum hem9 hem 10. sınıf. 9. sınıfta eşşeklik ettim hiç çalışmadım.

Soru çözmek zorundasın.Ne kadar fazla soru görürsen o kadar hızlanırsın.Bir süre sonra düşünmene gerek kalmıyor ve hızlı bir şekilde çözüp geçiyorsun.

Fütursuzca ders çalışıp beynin eriyene kadar soru tiplerine bakarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,363
Üyeler
187,499
Son üye
ersinkorunakli
Geri