Neler Yeni

nasıl nickname bulabilirim

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
başlıkta da yazdığım gibi uzun süredir nickname arıyorum ve bulamıyorum. zaten nickime baktığınızda sebebini anlıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
başlıkta da yazdığım gibi uzun süredir nickname arıyorum ve bulamıyorum. zaten nickime baktığınızda sebebini anlıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.
Bence annenin babanın kardeşin varsa kardeşinin ilk 2 harflerini al kendi isminle beraber birleştir en çok yakışanı koy mesela yıllardır kullandığım nick EmDeBülTez :D

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
nickname generator diye google de aratırsanız birçok site var illaki kendinize uygun bir nickname bulabilirsiniz

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nickname generator diye google de aratırsanız birçok site var illaki kendinize uygun bir nickname bulabilirsiniz
kendime özgü bir şeyler olsun istiyorum ya da tarihi ve mitolojik olsun. mesela türk mitolojisinden kailyn ve kuara düşündüm. bana güzel geldi ama diğer insanların ne düşüneceğini bilmediğim için emin olamadım.

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
kendime özgü bir şeyler olsun istiyorum ya da tarihi ve mitolojik olsun. mesela türk mitolojisinden kailyn ve kuara düşündüm. bana güzel geldi ama diğer insanların ne düşüneceğini bilmediğim için emin olamadım.
bu nicknameler güzel bence başkalarının ne düşündüğünü boşverin derim sonuçta nickname siz kullanacaksınız ve size özgü olacak bu yazdıklarınız güzel bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom