zorba31
80+ Bronze
Dahası
başlıkta da yazdığım gibi uzun süredir nickname arıyorum ve bulamıyorum. zaten nickime baktığınızda sebebini anlıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.
Bence annenin babanın kardeşin varsa kardeşinin ilk 2 harflerini al kendi isminle beraber birleştir en çok yakışanı koy mesela yıllardır kullandığım nick EmDeBülTezbaşlıkta da yazdığım gibi uzun süredir nickname arıyorum ve bulamıyorum. zaten nickime baktığınızda sebebini anlıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.
kendime özgü bir şeyler olsun istiyorum ya da tarihi ve mitolojik olsun. mesela türk mitolojisinden kailyn ve kuara düşündüm. bana güzel geldi ama diğer insanların ne düşüneceğini bilmediğim için emin olamadım.nickname generator diye google de aratırsanız birçok site var illaki kendinize uygun bir nickname bulabilirsiniz
bu nicknameler güzel bence başkalarının ne düşündüğünü boşverin derim sonuçta nickname siz kullanacaksınız ve size özgü olacak bu yazdıklarınız güzel bencekendime özgü bir şeyler olsun istiyorum ya da tarihi ve mitolojik olsun. mesela türk mitolojisinden kailyn ve kuara düşündüm. bana güzel geldi ama diğer insanların ne düşüneceğini bilmediğim için emin olamadım.