Nasıl para biriktiririm

Benim şuanda kullandığım yöntem ailemden bir şey karşılığı para alırım.
Mesela babam sırtının ufalanmasına bayılır bende para karşılığı yaparım.
Aslında normaldede yaparım ama parada almak için bunu diyorum :D
:D en iyisi

Kardeşim, Kusura Bakma ama burası Teknoloji Formu bu gibi soruları sorarak vaktini boşa harcama.

Kardeşim, Kusura Bakma ama burası Teknoloji Formu bu gibi soruları sorarak vaktini boşa harcama.
Bu seni ilgilendirmemeli bence işine gelmezse yazmaya bilirsin ben sadece yardım istiyorum ve arkadaşlar sağolsun yardımda ediyorlar onlara çok teşekkür ederim burası bir yardımlaşma yeri bence senin gibiler niye bu soruya yanıt verir anlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap veren herkese teşekkür ederim arkadaşlar

Bir yerlerden kısman ve güçlü bir iradeye sahip olman gerekir.
Mesela babam geçen sene ekonomik olarak bir tık sıkışıktı. Bu yüzden bana telefon alamıyordu, tabi ki ben de kesinlikle üzerine gitmedim çünkü beni çok sever ve çok istediğini fark ederse kesinlikle alırdı. Ben de sene boyunca her gun aldığım harçlığı kesinlikle harcamadan biriktirdim, gerektiğinde yemek yemedim ve yaza geldiğimizde 2000tl ye redmi Note 7 aldım.
Bir yerlerden kısmak şart diyebilirim.
Onu bende yapmıştım geçen sene şuan bir şey oldu bir türlü biriktiremedim aynı telefonu almak için 2500 tl civarı biriktirmişim hatta 2 3 ayda falan ama şuan biriktireniyorum nedense

Benim şuanda kullandığım yöntem ailemden bir şey karşılığı para alırım.
Mesela babam sırtının ufalanmasına bayılır bende para karşılığı yaparım.
Aslında normaldede yaparım ama parada almak için bunu diyorum :D
Bu şekilde bitiriktirebilecekmisin peki?
Evi falan sil süpür, cam’ları sil bulaşıkları yıka 😊 sanırım öğrencisin okulda yok zaten hızlı hızlı 1 saatte çıkarsın minimum 50 verir sanırım😁

Bu şekilde bitiriktirebilecekmisin peki?
Evi falan sil süpür, cam’ları sil bulaşıkları yıka 😊 sanırım öğrencisin okulda yok zaten hızlı hızlı 1 saatte çıkarsın minimum 50 verir sanırım😁
Bulaşık işine filan girmemde babam maaş aldığı zaman yapıyorum bunları.

Knk okula gidiyosan beslenme götürmeyi ihmal etme. Ben lise 2. sınıfa gidiyorum okulda kumru 6,5 lira en ucuzu o tost var doyurmuyo. Beslenme götürüyorum almıyorum okuldan ve gerçekten birikiyo.

Knk okula gidiyosan beslenme götürmeyi ihmal etme. Ben lise 2. sınıfa gidiyorum okulda kumru 6,5 lira en ucuzu o tost var doyurmuyo. Beslenme götürüyorum almıyorum okuldan ve gerçekten birikiyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,117
Üyeler
190,862
Son üye
Xuric
Geri