mesela hangi konu knkWeb sitesi açarak en iyisi bence.
Konu?Anlamadımmesela hangi konu knk
yani web sitesi ne hakkında olursaKonu?Anlamadım
İstediğin konu olabilir önemli olan özgünlük ve aktiflik.yani web sitesi ne hakkında olursa
Yani genel olarak hakim olduğunuz bir konuda site açmak daha iyi olacaktır. Bilginiz fazla olacağından içerik bulmanız kolaylaşır.yani web sitesi ne hakkında olursa
aga tiktokda çok pis para var ve rahatsız oluyorum emek verenler adınaİstediğin konu olabilir önemli olan özgünlük ve aktiflik.
eğer easy money istiyorsan ve elinde de para varsa hemen altın al çünkü bi kaç hafta sonra yükselecekaga tiktokda çok pis para var ve rahatsız oluyorum emek verenler adına
tiktok'ta video çekilince para mı kazanılıyor?aga tiktokda çok pis para var ve rahatsız oluyorum emek verenler adına
Kahin misinizeğer easy money istiyorsan ve elinde de para varsa hemen altın al çünkü bi kaç hafta sonra yükselecek
fakirim en fazla 2.5 k param vareğer easy money istiyorsan ve elinde de para varsa hemen altın al çünkü bi kaç hafta sonra yükselecek
yayın açıyosuntiktok'ta video çekilince para mı kazanılıyor?
şu oha oha halil 100 balon attıııııı diyenler tiktok tan mı açıyor?Mesaj otomatik birleştirildi:
yayın açıyosun