Nasıl para kazanabilirim?

Junepma

80+
Reaksiyon skoru
161
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kendime PC almak istiyorum bunun için kendim çalışarak para kazanmam lazım ama yaşım 14 yani dışarıda çalışamam hem zaten korona da var ama elimin altında ilk çıktığı zaman ucuz olan fat kasa ve normal gündelik işlerimi yapabileceğim bir Casper Nirvana all in öne PC var sizce YouTube de kanal açıp PS4 te oyun videoları atarak para kazanabilir miyim

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kendime PC almak istiyorum bunun için kendim çalışarak para kazanmam lazım ama yaşım 14 yani dışarıda çalışamam hem zaten korona da var ama eşimin altında ilk çıktığı zaman ucuz olan fat kasa ve normal gündelik işlerimi yapabileceğim bir Casper Nirvana all in öne PC var sizce YouTube de kanal açıp PS4 te oyun videoları atarak para kazanabilir miyim
Kanalın tutarsa fena kazanırsın ama zor

Youtubeda hemen gelişip gelir getirebileceğini sanmıyorum. Tavsiyem ailenin vasıtasıyla biryelerde veya pastane tarzı yerlerde çalışıp para kazanabilirsin ki youtube işinide geldiğinde yapabilirsin.

İnternetten ürün satarak çok iyi para kazanabilirsin.Led satarsın vs. değişik şeylerde satabilirsin.Kafana göre.

YouTube işi zor. Yüzlerce oyun kanalı var artık bu kanallar arasından sıyrılıp para kazanman yıllarını bile alabilir. Yani çok çok zor olacaktır. Onun yerine farklı şeyler düşünmeni öneririm.

Youtubeda hemen gelişip gelir getirebileceğini sanmıyorum. Tavsiyem ailenin vasıtasıyla biryelerde veya pastane tarzı yerlerde çalışıp para kazanabilirsin ki youtube işinide geldiğinde yapabilirsin.
O da mantıklı ama şuanlık yapamam biraz korona var diye biraz tedirginim zaten bir ara önermiştim ama 18 yaş altı olduğumdan izin vermediler pastane gibi yerlerde çalışmama

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kendime PC almak istiyorum bunun için kendim çalışarak para kazanmam lazım ama yaşım 14 yani dışarıda çalışamam hem zaten korona da var ama elimin altında ilk çıktığı zaman ucuz olan fat kasa ve normal gündelik işlerimi yapabileceğim bir Casper Nirvana all in öne PC var sizce YouTube de kanal açıp PS4 te oyun videoları atarak para kazanabilir miyim
YouTube şimdi başlasan para kazanman min. 1 yıl öyle kolay değil o işler tabi şansın yaver giderse niye olmasın ama bence farklı bir alana yönelmelisin daha kolay bir şeye.

belirli ürünleri alıp satabilirsin,
youtube para kazanma işi öyle basit ve hızlı bir şekilde olmuyor.
Oyun videosu çeken çok kişi var. Bunlardan sıyrılacak ve seni izlenme olarak üst sıralara çıkaracak bir şey ihtiyacın var.
Video çekmek çok kolay, zor olan güzel bir edit.

16 yaşındayım. Yazları tarlada günlük çalışarak para biriktirdim şu an 4300tl var. Ve çoğunu da harcadım. başka türlü zor. Zaten 14 yaşında tarlaya da almazlar tahminimce.

5tl ye win key al 20tl ye sat :D

kripto para al sat knk fena para var 1 günde 5 6 tl artıyo parası bence öyle rahat para kasarsin

Geri