BerkW
80+ Bronze
spora ilk başladığımda 110 kg idim 4 ay geçti (normalde 5 ancak 1 ay okul yüzünden gidemedim) ve şuan 93 kg yim sabah kahvaltı yapamadığımdan öğle arası evden getirdiğim 3 yumurta 1-2 salatalık peynir ve tahıl ekmeği sanırım yalnış hatırlamıyorsam onlarla besleniyorum okul çıkışı ise direk spora gidiyorum akşamda evde ne yapıldıysa yiyorum çok olmayacak şekilde fakat bu aralar sanki kilom sürekli sabit git gel yapıyor ne yapacağımı bilemedim yaşadığım yerde diyetisyen yok internetten baktığım araştırmalar sonucu beslenmemi yapıyorum nasıl daha iyi beslenip zayıflayabilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaş 16 boy 1.82spora ilk başladığımda 110 kg idim 4 ay geçti (normalde 5 ancak 1 ay okul yüzünden gidemedim) ve şuan 93 kg yim sabah kahvaltı yapamadığımdan öğle arası evden getirdiğim 3 yumurta 1-2 salatalık peynir ve tahıl ekmeği sanırım yalnış hatırlamıyorsam onlarla besleniyorum okul çıkışı ise direk spora gidiyorum akşamda evde ne yapıldıysa yiyorum çok olmayacak şekilde fakat bu aralar sanki kilom sürekli sabit git gel yapıyor ne yapacağımı bilemedim yaşadığım yerde diyetisyen yok internetten baktığım araştırmalar sonucu beslenmemi yapıyorum nasıl daha iyi beslenip zayıflayabilirim ?