Neler Yeni

nasıl rahatça zayıflarım ?

Kadir_1987

80+ Silver
2 adet haşlanmış yumurta yiyordum geçen gün sayısını 3 e çıkarttım artık öyle yemeye başladım spor normalde 1.30 saat fakat okul saatinden dolayı hergün yaklaşık 1 saat spor yapıyorum ve 400-500 arası kalori yakıyorum
Lapa Pilav
Haşlanmış Patates
Haşlanmış Tavuk
Adını unuttuğum ince uzun prinç :)
Tahıl
Kardeşim at gibi bunlar ile besleniyordu ve kendisi yapıyordu hepsini.
Diyetisyen şart ;)

BerkW

80+ Bronze
Fazla kilo ile kardiyo yani koşu bandı,uzay yürüyüşü,rampa vs. gibi bacaga yük bindiren hareketler diz kapakları için tehlikeli ;)
birde zorluk çekmiyorum benim kilomdan altta olanlar veya üstte olanlar çok zorlanırken örneğin bisiklette 25 hızında çevirirken zorlanıyorlar fakat ben ısındığım zaman 40 yapabiliyorum ve şuana kadar hiçbir zorlukta yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lapa Pilav
Haşlanmış Patates
Haşlanmış Tavuk
Adını unuttuğum ince uzun prinç :)
Tahıl
Kardeşim at gibi bunlar ile besleniyordu ve kendisi yapıyordu hepsini.
Diyetisyen şart ;)
evet haklısınız dediklerinizi deneyeceğim tektek yaşadığım yerde diyetisyen olsa işim daha rahat olurdu fakat internetten geçinmeye çalışıyoruz artık

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
2 adet haşlanmış yumurta yiyordum geçen gün sayısını 3 e çıkarttım artık öyle yemeye başladım spor normalde 1.30 saat fakat okul saatinden dolayı hergün yaklaşık 1 saat spor yapıyorum ve 400-500 arası kalori yakıyorum

peki son bir şey soracağım bunları yerken 1 adet vs. tüketebileceğim sağlığıma uygun ekmek ne yemem lazım yada yememelimiyim
Normalde günde bir dilim ekmek tüketmek, hiç tüketmemekten daha iyi diye biliyorum ben. Yani birkaç günde bir, bir dilim ekmek tüketebilirsiniz. Ancak sizin kilonuzdaki ve durumunuzdaki bir kişi için ne kadar doğru emin değilim. Bence en azından bir dilim tüketin. Ama spor salonundaki hocalara da danışın, onlar belki kesin bir şey söylerler.

BerkW

80+ Bronze
Normalde günde bir dilim ekmek tüketmek, hiç tüketmemekten daha iyi diye biliyorum ben. Yani birkaç günde bir, bir dilim ekmek tüketebilirsiniz. Ancak sizin kilonuzdaki ve durumunuzdaki bir kişi için ne kadar doğru emin değilim. Bence en azından bir dilim tüketin. Ama spor salonundaki hocalara da danışın, onlar belki kesin bir şey söylerler.
tamamdır yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

Kadir_1987

80+ Silver
birde zorluk çekmiyorum benim kilomdan altta olanlar veya üstte olanlar çok zorlanırken örneğin bisiklette 25 hızında çevirirken zorlanıyorlar fakat ben ısındığım zaman 40 yapabiliyorum ve şuana kadar hiçbir zorlukta yaşamadım
Amaç fazla çevirmek değil.
Amaç vücudunuza uygun olan bir program oluşturmak ve harfiyen yerine getirmek.
Mesela size program verdiklerin de bu dediğinizi yapmayın sonra son hareketleri yapamayacak hale gelirsiniz ve yaptığınızdan soğursunuz.

evet haklısınız dediklerinizi deneyeceğim tektek yaşadığım yerde diyetisyen olsa işim daha rahat olurdu fakat internetten geçinmeye çalışıyoruz artık
Uzaktan destek de alabilirsiniz.
Teknoloji çağındayız ;)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Mesela size program verdiklerin de bu dediğinizi yapmayın sonra son hareketleri yapamayacak hale gelirsiniz ve yaptığınızdan soğursunuz.
Kesinlikle katılıyorum. En yüksek seviyede, en hızlı şekilde yapmak değil; bünyenize en doğru şekilde yapmak önemli. Dikkat edin bu noktaya.

BerkW

80+ Bronze

Uzaktan destek de alabilirsiniz.
Teknoloji çağındayız ;)
tamamdır çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için

Kesinlikle katılıyorum. En yüksek seviyede, en hızlı şekilde yapmak değil; bünyenize en doğru şekilde yapmak önemli. Dikkat edin bu noktaya.
tamamdır dikkate alacağım spora başladığımda spor hocası ilk başlayanlar gibi ne yapacağımızı gösterip bırakmıştı o şekilde 2 ay devam ettim sonra yaptıklarım artık yavaş gelince hızı arttırsam diye hocaya sordum ve bi sakıncası olmaz demişti ondan dolayı yorulmayacak şekilde yapıyorum önerilerinizi göze alıp kendime dikkat edeceğim teşekkürler

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

tamamdır dikkate alacağım spora başladığımda spor hocası ilk başlayanlar gibi ne yapacağımızı gösterip bırakmıştı o şekilde 2 ay devam ettim sonra yaptıklarım artık yavaş gelince hızı arttırsam diye hocaya sordum ve bi sakıncası olmaz demişti ondan dolayı yorulmayacak şekilde yapıyorum önerilerinizi göze alıp kendime dikkat edeceğim teşekkürler
Yavaş yavaş, zaman geçtikçe hızı ve ağırlığı tabii ki de arttırabilirsiniz. Bu normal ve iyi bir şey. Sadece abartmadan ve kendinizi çok zorlamayacak şekilde arttırın.

Kadir_1987

80+ Silver

Spor da istikrar ve kurallara uymak çok önemli.
Sana şimdi hafif geldiği normal.
Çünkü hoca seni yormak istemiyor.
Ve bünyeni spora alıştırmaya çalışıyor.
Ve sen de çabuk soğumaman için ve sporun etkisinin kalıcı olması için sindire sindire yapmalısın.
Yaz'a baklavaları çikartırsın artık :)
Hadi inşaallah ;)

BerkW

80+ Bronze
Spor da istikrar ve kurallara uymak çok önemli.
Sana şimdi hafif geldiği normal.
Çünkü hoca seni yormak istemiyor.
Ve bünyeni spora alıştırmaya çalışıyor.
Ve sen de çabuk soğumaman için ve sporun etkisinin kalıcı olması için sindire sindire yapmalısın.
Yaz'a baklavaları çikartırsın artık :)
Hadi inşaallah ;)
inşallah teşekkür ediyorum gene yardımlar için

Top Bottom