Nasıl Sakin kalabilirim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Olaylarda sakin kalamıyorum, mesela arkadaşım bir hata yapıyor özür diliyor ama ben nedense uzatıyorum, örnek vereyim arkadaşım bir hata yaptı, ben o anki sinirle konuşmadan çıktım, özür diledi hatta "Knk niye bilerek yapayım özür dilerim" dediği halde olaylarda sakin kalamıyorum. O anki öfkeyle gözüm arkadaşımın özür dilediğini görmüyor. Olaylarda ya da genel olarak nasıl sakin kalabilirim?

Knka aşırı sinirliyim ben sakinleşiyim sonra geleyim tadımız kaçmasın yazabilirsin. Aşırı sinirlenen birisi olarak ufak bir kıvılcımda DC'de odayı terk edip bunu yazarım. Daha fazla kalırsam odada sağa sola sataşmaya başlıyorum. Ne zaman sinirlensem tüm iletişimi kesip bi yüzümü yıkıyorum iyi geliyor dene.

Knka aşırı sinirliyim ben sakinleşiyim sonra geleyim tadımız kaçmasın yazabilirsin. Aşırı sinirlenen birisi olarak ufak bir kıvılcımda DC'de odayı terk edip bunu yazarım. Daha fazla kalırsam odada sağa sola sataşmaya başlıyorum. Ne zaman sinirlensem tüm iletişimi kesip bi yüzümü yıkıyorum iyi geliyor dene.
Mantıklı, teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşi dalgaya vurarak, yani biri size bir şey dediği zaman şakayla karşılayın.
Sağolun bunu deneyeceğim.

Olaylarda sakin kalamıyorum, mesela arkadaşım bir hata yapıyor özür diliyor ama ben nedense uzatıyorum, örnek vereyim arkadaşım bir hata yaptı, ben o anki sinirle konuşmadan çıktım, özür diledi hatta "Knk niye bilerek yapayım özür dilerim" dediği halde olaylarda sakin kalamıyorum. O anki öfkeyle gözüm arkadaşımın özür dilediğini görmüyor. Olaylarda ya da genel olarak nasıl sakin kalabilirim?
Yaşın küçük büyük ihtimalle 14-15 belki ergenlik problemleri merak etme ileride her şeye sinirlenmezsin sinirlenirsen zaten yüzüne yumruk ile alırsın karşılığını :)

Yerinde olsam sadece susarım. Sinirleniyorsan aklına gelen hiç bir şeyi söyleme eğer ortam gerilirse kendime hakim olamıyorum azcık sessiz olmam lazım sizle alakalı değil de başka bir şey deme ses çıkartma. Bir süre sonra sakinleşince konuşmaya tekrardan dahil olabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,469
Üyeler
188,425
Son üye
pcanavarı01
Geri