bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
nasıl sigma erkek olabilirim diye konu açan birisi sigma erkek olamaz
by
by
Haşa ne köpeği. K harfi bile çıkmadım ağzımdan , pardon çıkmadı klavyemdenYaşın kadar konuş canımın içi
Öyle kızla fotoğraf çekilip foruma atmaya benzemez gerçek hayat
Sigma olucam diye hayatınızı kaydıracaksınız haberiniz yok.
Bir de neden bana köpek muamelesi yapıyorsun? Sen kimsin kardeş?
Sende ayrı bir çarsın knkkadın gördüğünde.
biri soru sorduğunda.
veya
kısaca beni izle.
Profilime bir şey yazmamam veya kendi fotoğrafımı koymamam beni özgüvensiz yapmıyor. Buna gizlilik deniyor ki bu gerekli bir şey, bir teknoloji platformunda neden kendimi ifşa edeyim ki? Hem forumda güvendiğim ve uzun süredir konuştuğum kişiler benim nasıl biri olduğumu biliyor.Aynen knk "deWam" et konuşmaya ama sadece konuş sen. Çünkü senin gibiler sadece konuşur Ayrıca profilinden nasıl özgüvensiz ve "boş" biri olduğun anlaşılıyor. Biraz aktif ol ki tanıyalım senide aslan
bunlar sigmalık değil kankam mağara adamlığıkadın gördüğünde.
biri soru sorduğunda.
veya
kısaca beni izle.
Boş çar yav ne kavga edicemAğalar kavga etmeyin, değmez vallahi değmez..
Besim abi gibi ol.En iyisi.Süper ultimate alfa omrga sigma.Alfa beta falan boş ver. Onları matematiğe sakla. Sen iyisi mi kendin ol
PSG formasıAynen knk "deWam" et konuşmaya ama sadece konuş sen. Çünkü senin gibiler sadece konuşur Ayrıca profilinden nasıl özgüvensiz ve "boş" biri olduğun anlaşılıyor. Biraz aktif ol ki tanıyalım senide aslan
Kavga dövüș fight besim abi.Dur izleyelim.Ağalar kavga etmeyin, değmez vallahi değmez..
olum konuya koca iş adamı besim tibuk bile geldi buralar değerlenirAğalar kavga etmeyin, değmez vallahi değmez..
Bak kendi ağzınla diyorsun. Senin ulaşamayacağın bir çapta benim gibilerle konuşup eğleniyorum. Bu durum seni niye rahatsız etti ki direk beni profilimle ve kızlarla yargıladın ??? Konusu açılmamış olmasına rağmen ???Profilime bir şey yazmamam veya kendi fotoğrafımı koymamam beni özgüvensiz yapmıyor. Buna gizlilik deniyor ki bu gerekli bir şey, bir teknoloji platformunda neden kendimi ifşa edeyim ki? Hem forumda güvendiğim ve uzun süredir konuştuğum kişiler benim nasıl biri olduğumu biliyor.
Yaklaşık 2 senedir forumdayım ve attığım mesaj sayısına ve konularına bakılacak olursa forumdaki kişilere senin neredeyse 5.5 katın yardım etmiş oluyorum.
Profilinde yazdığın şeyler, paylaştığın şeyler seni özgüvensiz ve "boş olmayan" biri yapmıyor sadece senin gibileri yanına çekerek bir topluluk oluşturup kendi çapınızda eğleniyorsunuz.
İnstagram mı burasıBak kendi ağzınla diyorsun. Senin ulaşamayacağın bir çapta benim gibilerle konuşup eğleniyorum. Bu durum seni niye rahatsız etti ki direk beni profilimle ve kızlarla yargıladın ??? Konusu açılmamış olmasına rağmen ???
Ayrıca ne kadar yardım ettin diye sidik yarıştırmıyorum senle. Karıştırma orayı ve büyük ihtimal kat kat fazladır yardımın bana göre.