Neler Yeni

nasıl sigma erkek olabilirim

2mApoo

80+ Silver
Yaşın kadar konuş canımın içi
Öyle kızla fotoğraf çekilip foruma atmaya benzemez gerçek hayat
Sigma olucam diye hayatınızı kaydıracaksınız haberiniz yok.
Bir de neden bana köpek muamelesi yapıyorsun? Sen kimsin kardeş?
Haşa ne köpeği. K harfi bile çıkmadım ağzımdan , pardon çıkmadı klavyemden :D
Ve yaşım ve kızlarla beni yargılayan bir forum üyesi daha. Aga cidden siz hiç mi yaşamadınız yaa cidden üzüldüm bak.
Ah be bende sigma olacaktımmmmmmmmm :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

kadın gördüğünde.
biri soru sorduğunda.
veya
kısaca beni izle.:cool:
Sende ayrı bir çarsın knk :D

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen knk "deWam" et konuşmaya ama sadece konuş sen. Çünkü senin gibiler sadece konuşur Ayrıca profilinden nasıl özgüvensiz ve "boş" biri olduğun anlaşılıyor. Biraz aktif ol ki tanıyalım senide aslan :D
Profilime bir şey yazmamam veya kendi fotoğrafımı koymamam beni özgüvensiz yapmıyor. Buna gizlilik deniyor ki bu gerekli bir şey, bir teknoloji platformunda neden kendimi ifşa edeyim ki? Hem forumda güvendiğim ve uzun süredir konuştuğum kişiler benim nasıl biri olduğumu biliyor.
Yaklaşık 2 senedir forumdayım ve attığım mesaj sayısına ve konularına bakılacak olursa forumdaki kişilere senin neredeyse 5.5 katın yardım etmiş oluyorum.
Profilinde yazdığın şeyler, paylaştığın şeyler seni özgüvensiz ve "boş olmayan" biri yapmıyor sadece senin gibileri yanına çekerek bir topluluk oluşturup kendi çapınızda eğleniyorsunuz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ağalar kavga etmeyin, değmez vallahi değmez..

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aynen knk "deWam" et konuşmaya ama sadece konuş sen. Çünkü senin gibiler sadece konuşur Ayrıca profilinden nasıl özgüvensiz ve "boş" biri olduğun anlaşılıyor. Biraz aktif ol ki tanıyalım senide aslan :D
PSG forması
skull tattoo
keko altın zincir bileklik
kalın kara kaş
keko altın yüzük
altın seiko 5

yey sigma boi özgüven patlaması omg :eek:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

2mApoo

80+ Silver
Profilime bir şey yazmamam veya kendi fotoğrafımı koymamam beni özgüvensiz yapmıyor. Buna gizlilik deniyor ki bu gerekli bir şey, bir teknoloji platformunda neden kendimi ifşa edeyim ki? Hem forumda güvendiğim ve uzun süredir konuştuğum kişiler benim nasıl biri olduğumu biliyor.
Yaklaşık 2 senedir forumdayım ve attığım mesaj sayısına ve konularına bakılacak olursa forumdaki kişilere senin neredeyse 5.5 katın yardım etmiş oluyorum.
Profilinde yazdığın şeyler, paylaştığın şeyler seni özgüvensiz ve "boş olmayan" biri yapmıyor sadece senin gibileri yanına çekerek bir topluluk oluşturup kendi çapınızda eğleniyorsunuz.
Bak kendi ağzınla diyorsun. Senin ulaşamayacağın bir çapta benim gibilerle konuşup eğleniyorum. Bu durum seni niye rahatsız etti ki direk beni profilimle ve kızlarla yargıladın ??? Konusu açılmamış olmasına rağmen ???
Ayrıca ne kadar yardım ettin diye sidik yarıştırmıyorum senle. Karıştırma orayı ve büyük ihtimal kat kat fazladır yardımın bana göre.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Bak kendi ağzınla diyorsun. Senin ulaşamayacağın bir çapta benim gibilerle konuşup eğleniyorum. Bu durum seni niye rahatsız etti ki direk beni profilimle ve kızlarla yargıladın ??? Konusu açılmamış olmasına rağmen ???
Ayrıca ne kadar yardım ettin diye sidik yarıştırmıyorum senle. Karıştırma orayı ve büyük ihtimal kat kat fazladır yardımın bana göre.
İnstagram mı burası

Top Bottom