Neler Yeni

Nasıl pilot olabilirim .

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Pilotluk ama ne pilotu ? Savaş pilotu olacam diyorsan hava kuvvetlerine girmen gerekli, normal pervaneli uçak pilotu olacam diyorsan özelden lisans eğitimi alman gerekli ya da yolcu uçağı pilotu olacam diyorsan onun için de özel lisans eğitimi alman gerekli ama pervaneli uçağın lisansına göre ücreti çok yüksek ama herşeyden önce İngilizce bilmeniz ve sağlık sorunların olmaması gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçemezsin 10 yıl meslekte kalma zorunluluğun var bazı yerlerde 15 yıl oluyor yok illa askeriden sivile geçecem diyorsan tazminat ödemen gerekli oda bir kaç milyon dolarcik.
Balla şahsen hho kazansam sivile geçmek dahi aklımın ucundan geçmexdi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Selim
Balla şahsen hho kazansam sivile geçmek dahi aklımın ucundan geçmexdi
Uyanık çok 😁 500 küsur bin dolarcık ücret vermemek için askeriye girmek isteyenler oluyor ama hiç bir şekilde sivile gecemeyeceklerini sonradan öğreniyorlar ortalama devlet 20 ile 30 milyon dolar para harcıyor bir pilot eğitimi için bu yüzden meslekte kalma zorunluluğu var ya da tazminat ödüyorsun

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Uyanık çok 😁 500 küsur bin dolarcık ücret vermemek için askeriye girmek isteyenler oluyor ama hiç bir şekilde sivile gecemeyeceklerini sonradan öğreniyorlar ortalama devlet 20 ile 30 milyon dolar para harcıyor bir pilot eğitimi için bu yüzden meslekte kalma zorunluluğu var ya da tazminat ödüyorsun
İlk defa duyuyorum böyle bişeyi gerçekçi gelmedi 20 milyon para harcıyor felan aydıca 500k dolar değil ücreti, 95.000€

Rulep

80+ Gold
Askerde havacklık okuyunca türk hava yolları na geçilebiliyormu . Sağlık acayip zor derken nasıl yani ?
geçersin ama askeriye de 21 yıl çalışma zorunluluğu var

Parmağımda o dönem kırık vardı iyileşir felan denilmedi elediler bide kan değerlerimde bişeyler yüksek çıktı
YKS yi tam hatırlamıyorum ya 5-6 bin civarındaydım
skolyoz 0 derece çıktı yani ben şahsen bundan elenmişsiniz diye bekledim de parmağınızdaki kırık yüzünden olması tamamen şans nasipte yokmuş peki şuan ne okuyorsunuz

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
geçersin ama askeriye de 21 yıl çalışma zorunluluğu var

skolyoz 0 derece çıktı yani ben şahsen bundan elenmişsiniz diye bekledim de parmağınızdaki kırık yüzünden olması tamamen şans nasipte yokmuş peki şuan ne okuyorsunuz
Çok istiyordum hho olmayınca bi sendeledim ne okuyacağım hakkında bi fikrim yok bilmiyorum açıkçası... :peeposad:

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Pilotluk ama ne pilotu ? Savaş pilotu olacam diyorsan hava kuvvetlerine girmen gerekli, normal pervaneli uçak pilotu olacam diyorsan özelden lisans eğitimi alman gerekli ya da yolcu uçağı pilotu olacam diyorsan onun için de özel lisans eğitimi alman gerekli ama pervaneli uçağın lisansına göre ücreti çok yüksek ama herşeyden önce İngilizce bilmeniz ve sağlık sorunların olmaması gerekiyor.

Geçemezsin 10 yıl meslekte kalma zorunluluğun var bazı yerlerde 15 yıl oluyor yok illa askeriden sivile geçecem diyorsan tazminat ödemen gerekli oda bir kaç milyon dolarcik.
Yolcu uçağı pilotu olmayı düşünüyorum. Askerde pilotluk yapsam görevim ne olur .

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
Şu anda 10. sınıfım, fen lisesindeyim. Pilotluk okumak için ne yapmalıyım. İnternetten araştırdığımda düzgün bir bilgi bulamadım . Pilotluk eğitimi kaç sene sürüyor ve ücreti ne kadar . Ücretsiz okuyabilmek için askerde havacılık bölümü kazanmak gerekiyormuş galiba . Detaylı bilgi verirseniz sevinirim .
DOstum yks de derece yapmalisin ve c1 ingilizce

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
XXXX
Şu anda 10. sınıfım, fen lisesindeyim. Pilotluk okumak için ne yapmalıyım. İnternetten araştırdığımda düzgün bir bilgi bulamadım . Pilotluk eğitimi kaç sene sürüyor ve ücreti ne kadar . Ücretsiz okuyabilmek için askerde havacılık bölümü kazanmak gerekiyormuş galiba . Detaylı bilgi verirseniz sevinirim .
kimse soylememiş c3 ingilizcen olması lazım

Rulep

80+ Gold

Rulep

80+ Gold

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
geçmiş olsun. 5k civarıyla sıralamayla mezuna mı kaldın yani
Yapacak bişey yok hiçbişey benim mentalimden önemli değil, gidip bişey anlayamayacaktım. Çalışıp yine yapılır o sıralama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom