Neler Yeni

Nasıl takipçi toplayabilirim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
👈---Instagram hesabım için nasıl takipçi toplayabilirim bot basmadan, işletme hesabı açtım müşteriler gelsin görsün iş versin diye vs ama max 5-6 kişi gelmiştir. Bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi? duruma göre ücretli şekilde takipçi alımı yapıcam

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
👈---Instagram hesabım için nasıl takipçi toplayabilirim bot basmadan, işletme hesabı açtım müşteriler gelsin görsün iş versin diye vs ama max 5-6 kişi gelmiştir. Bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi? duruma göre ücretli şekilde takipçi alımı yapıcam
instagram üzerinden reklam satın alabilirsin, ünlü sayfalardan reklam satın alabilirsin. (sayfanın aktif olmasına dikkat edin)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
instagram üzerinden reklam satın alabilirsin, ünlü sayfalardan reklam satın alabilirsin. (sayfanın aktif olmasına dikkat edin)
her hafta 2-3 gönderi paylaşıyorum yeni yeni1-2 aya düzelir heralde

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
bolca rells paylaş bütçen varsa orta büyüklükteki sayfalara reklam at cagritanere vs atarsan senden çok para isterler hemde kimsenin ilgisini cekmez

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Burak
Merhaba. Takipçi,beğeni,izlenme ve organik yorumların;en uygun ve şifresiz olarak yapıldığı bir site sahibiyim. www.panelront.com
hızlıca üyelik oluşturup mail onayı dahil istenmeden sipariş oluşturabilirsiniz. girin bir göz atın derim :) beğenirseniz o zaman sipariş verebilirsiniz. İşlem iptali veya gönderim yapmama durumunda hızlı iade/çözüm sağlıyorum. whatsapp destek butonu site içerisinde aktif olarak çalışmakta. dilerseniz @serhatyildizrb instagram hesabımdanda bana ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim ..
Oooo birisi ban yemeye hazır

Top Bottom