Nasıl Türknete geçebilirim

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Merhaba dostlar, çok uzun süredir tt kullanıcısıyız babam sayesinde taahütümiz bu ayın 25inde bitiyor. Babama değiştirelim burada 135 liraya 24 mps, türknette 140a 100mps alıyorsun parana yazık dedim. Ben bilmediğim şeye bulaşmam cart curt diyor. Nasıl ikna edebilirim?
Post automatically merged:

Altyapı fiber bu arada.

Ders çalışamıyorum İnternet çekmiyor diye baskı kur kendi interneti vardır çok umarsayama bilir ama modeme giden kabloları gevşet tam bağlantı sağlanamayacağı için evdekilerde rahatsız olur ve turknete geçecekseniz Vereceğim kod ile 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz üstüne 140 TL cebinizde kalacak dersiniz ikna olur bence

Türk telekom geçen hafta bir reklamını gördüm 140 TL 24 ay taahhüt 100 Mbps ve 200 TL çek v.s veriyordu.

Merhaba dostlar, çok uzun süredir tt kullanıcısıyız babam sayesinde taahütümiz bu ayın 25inde bitiyor. Babama değiştirelim burada 135 liraya 24 mps, türknette 140a 100mps alıyorsun parana yazık dedim. Ben bilmediğim şeye bulaşmam cart curt diyor. Nasıl ikna edebilirim?

Altyapı fiber bu arada.
Zamanında geçtik bu yoldan. Turktelekom altyapısı kullanıyor muhattabımız onlar ama daha yeni bi firma olduğu için ucuza veriyor de. Şu anki hızımızın 3 katını aynı fiyata alıcaz hem taahhüt yok de. Türktelekoma zam gelecek Türknetin 1.5 sene fiyatı böyle de. Bunları söyledikçe girersin aklına. Ayrıca ilk ay bedavaya gelecek

Altyapı fiber bu arada.
100 mbps alıyorsun kısmı dikkatimi çekti benim. Altyapınız kaç mbps destekliyor ?

Altyapı fiber bu arada.
Türk telekom 2 sene 140 TL garantisi varsa bence Türk telekom olabilir her şeyin fiyatı artıyor. Taahhüt onların işine yararken artık bize döndü galiba ibresi :D

Netspeede gecin hocam.100 mbps 98 TL.

türktelekom sitesine giriş yap orda tarife değişikliği yazıyor ordaki kampanyalara bakarmısın ben 35 mbps 96 tl ye buldum orda. müşteri hizmetleri bile 111tl falan fiyat çekmişti.
zaten türktelekom altyapısı kullanıyor diye ikna etmeye çalış. türknet türktelekomla anlaşmalı aynı altyapı sadece isim farklı oluyor de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri