ben genelde sabahlıyorum öğlen de uyukum gelirse duş alıyorum sonra sert bi kahve içiyorum biraz gün ışığına çıkıyorum sonra zaten alışıyorsunEvet burada uykusuz kalmak için bir şeyler deneyenler olmuştur tavsiyelerinizi bekliyorum
İşe yarıyor mu yani etkili oluyor mu? Bu çok güzel bir şey.ben genelde sabahlıyorum öğlen de uyukum gelirse duş alıyorum sonra sert bi kahve içiyorum biraz gün ışığına çıkıyorum sonra zaten alışıyorsun
Güzel değil ya sabahlayınca 12 gibi kafanı yastığa koyduğun gibi akşam 8de kalkıyorsun. Çok verimsiz bir şey ama bugün yola çıkacağım ve uyuyamadım ondan dolayı soruyorumİşe yarıyor mu yani etkili oluyor mu? Bu çok güzel bir şey.
Ha senin olay farklı. Ben az uyku ile daha çok ömür çürütme yolu arıyorum .Güzel değil ya sabahlayınca 12 gibi kafanı yastığa koyduğun gibi akşam 8de kalkıyorsun. Çok verimsiz bir şey ama bugün yola çıkacağım ve uyuyamadım ondan dolayı soruyorum
Ne zaman uyuyorsun
Elon Musk çok az uyuyormuş diyorlar. Adam zeki ve çevik .Vaaay geleceğin Einstein'ı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende arıyorum ama bulamıyorum
eğer uyuku düzenin ters ise gündüzeli uyuyorsan düzeltmek için en basit yollardan biri buİşe yarıyor mu yani etkili oluyor mu? Bu çok güzel bir şey.
olay az veya çok uyumak değil iyi dinlenmek ve zamanı en verimli şekilde kullanmak keşke her şey az uyumak olsaElon Musk çok az uyuyormuş diyorlar. Adam zeki ve çevik .
Knk ben 2 3 günde 1 uyuyorumEvet burada uykusuz kalmak için bir şeyler deneyenler olmuştur tavsiyelerinizi bekliyorum
Bugün zaten mecbur ayakta kalacağız. 2 saat otobüste uyurum ancabenim söylediğim şu mesala uyuku düzenim bozuk sabah yatıp akşam mı kalkıyorum işte bi işimmi var gündüz öyle olduğu zaman dediklerimi uyguluyorum ayakta kalıyorum
Oda kötü öyle yaparsan 1 gün ful yatmış oluyorsunKnk ben 2 3 günde 1 uyuyorum