Neler Yeni

Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

Agony_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan basan
mavi eros nasıl kokuyor iyi mi? yayılımı kalıcılığı falan yada şu inventus lar nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

yenimi aldın usta varmı link

aynısından lazım beyler bütçe 5kya kadar
Varsa bi boyner mağazası gidip denersendr iyi olur ben erosunda 200ml olanına baktım oda 4k fiyatına göre çok iyi kokusu kalıcı yayılımıda orta seviye

Hocam jpg le male le parfum var yayılımını bilmiyorum ama kokusu baya güzel
Le male le yoktu düz le male baktım ama içime sinmedi

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Varsa bi boyner mağazası gidip denersendr iyi olur ben erosunda 200ml olanına baktım oda 4k fiyatına göre çok iyi kokusu kalıcı yayılımıda orta seviye

Le male le yoktu düz le male baktım ama içime sinmedi
hocam mesela bazen biri kaldırımdan yürüyor arkasından yürürken kokuyu bayağı alıyorum uzaktan yolda kalıyor yani öyle bişey yokmu ya

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Eray Fındık
yok hocam ne hakareti estağfurullah bütçeniz düşükse mad a115 alabilirsiniz veya yanına p102 ekleyip ikinci üründen %50 indirim alabilirsiniz
Hocam parasına değecek tatlı yayılımı ve kalıcılığı üzmeyecek bi parfüm arıyorum bi orta segment birde tatlı parfümlerde en iyisi bu bunun üstü yok dediğin parfümleri önerir misin tatlı bir parfüm almayı düşünüyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,750
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Swy intesly al eros ve eros flamede gider

Hocam parasına değecek tatlı yayılımı ve kalıcılığı üzmeyecek bi parfüm arıyorum bi orta segment birde tatlı parfümlerde en iyisi bu bunun üstü yok dediğin parfümleri önerir misin tatlı bir parfüm almayı düşünüyorum
üstü yok derken ne anlamda orta segment derken desingerlerden onerecegim indirim olursa degerlendir

İnvictus elixir;firinda pisen tatli bi kurabiye gibi kokar yayilim kalicilik cok iyi cok tatli bir parfumdur
One million elixir;gul vanilya notalari var cok tatli bi parfum hafif feminen gul yuzunden ama kalicilik yayilimda cok iyi
Boss elixir;baharatli vanilyali bir parfum acilisi cok agir ama devami cok guzel k y cok iyi
Jpg le male elixir;bal vanilya ile cok tatli bir parfum k y cok cok iyi
Armani swy intensy/absolty biri daha agir digeri daha hafif karamelli k y iyi duzeyde
Spicebomb extreme;baharatli vanilyali bomba gibi bir parfum batch kodlarina gore degissede k y cok iyi

Yatiyodum tam aklima gelenler bunlar denemeden alma yinede

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Babayaro
Cok oldugu icin bitmiyor hava durumuna giydigim kiyafete gittim yere yapacagim seye gore seciyorum ayrica kaliteli parfumlerde 2-3 fis yeterli oluyor kapali alanlarda o yuzden fazlada kullanmiyorum

Parfum de marly altaîr/layton

Jpg le beau le parfüm hocam

Lattafa asad dior sauvage elixirin en iyi muadili yada mad parfumden 2 tane muadil alabilirsiniz 1kya her parfum benzemese bazi muadilleri birebir

İyi aksamlar kirvem, bende eski balicilerdenim yarı akraba sayılırız.

Ben mad parfumden öneri istiyorum senden, bir kaç adet mevcut zaten halı hazırda kokular oldukça yoğun ve kalıcı ama daha fresh ve yakışıklı öneriler ilerleyen zamanda işime yarayabilir.

Varsa deneyimledigin ve bunlar alınabilir dediğin modeller, lütfen cekinme.

Agony_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan basan
hocam mesela bazen biri kaldırımdan yürüyor arkasından yürürken kokuyu bayağı alıyorum uzaktan yolda kalıyor yani öyle bişey yokmu ya
Bende öle bişe bakıyodum black orchide bakıcaktım ama testerı yoktu grisi vardı ama oda çok inime sinmedi o kokladığın kokularun çoğu 10k civarı olanlar tomford vanilla ganymet black phantom felan eros istiyosan kalıcılığı iyi yayılımını bilmiyorum scandalıda koluma sıkmıştım yaklaşık 8 saat oldu hala güzelce kokuyo.

Ben mad parfumden öneri istiyorum senden, bir kaç adet mevcut zaten halı hazırda kokular oldukça yoğun ve kalıcı ama daha fresh ve yakışıklı öneriler ilerleyen zamanda işime yarayabilir.

B102 w180 kullanıyodum eskiden bakabilirsin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,750
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Ben direkt modelleri soyliyeyim sen muadili varmi bakarsin olurmu
İnvictus edt
Blue the channel
Ysl y edp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,734
Üyeler
161,743
Son üye